Daniela Bojincă/ noiembrie 9, 2014/ Blogging/ 17 comments

Secret  Santa – Pentru că de Crăciun ești mai bun

Ești blogger? Perfect! Participă și tu alături de noi, ceilalți bloggeri, la Secret Santa, înscriindu-te ori printr-un comentariu la acest articol de pe blogul Alexandrei, ori direct în acest formular

secret santa

Nu eşti blogger? Nu-i problemă. Alexandra s-a gândit și la asta, așa că se pot implica în acest proiect frumos, de Crăciun, chiar și cititorii noștri. Noi suntem fericiți de fiecare dată când putem interacționa direct cu cititorii noștri, mai ales când este vorba despre un eveniment care se lasă cu cadouri și multă voie bună. Și voi, dragi cititori, dacă vreți să vă înscrieți, o puteți face folosind trimiterile din paragraful de mai sus.

Ce este Secret Santa și ce se propune în cadrul acestui eveniment de Crăciun? Secret Santa, pe românește Moș Crăciun Secret, suntem noi toți. Tu, eu și voi.Cu toții ne facem unii altora bucurii de Crăciun, iar treaba funcționează cam așa: tu faci ceva hand-made și-l trimiți unei persoane (poate fi cusut, împletit, croșetat, pictat, sau cum vrei tu, dar să fie făcut de mânuțele tale două). Ideea e că tu știi cui trimiți, dar respectivul nu știe de la cine primește, cum nici tu nu știi de la cine primești (adică cel care trimite știe unde trimite, dar nu știe de la cine primește). Și uite așa facem un cerc de dat și de primit cadouri unii de la alții. E frumos să fii surprins de oameni poate pe care nici măcar nu îi cunoști. Surprizele sunt frumoase. participă și tu la crearea surprizelor de Crăciun.

Înscrierile, ar fi cât mai ok să se facă până la 15 noiembrie (așa că eu îmi cer scuze dacă v-am anunțat prea târziu :D, fiind deja 9 noiembrie seara). De ce până atunci? Ca pe 15 noiembrie să se tragă la sorți cine cui dă cadou, fiecare știind doar cui dă cadou nu și cui trimite, nu uita asta. iar mai apoi, până pe la începutul lui decembrie să ai timp să meșterești la cadou și să-l trimiți către persoana respectivă.

Eu, spre exemplu, m-am gândit să fac ceva personalizat, pe care să-l asorteze cu spiritul de Crăciun. Desigur, lucrul va fi diferit în funcție de cui voi afla că-l voi trimite. Nu pot trimite ceva pentru o fată unui băiat, cum nu pot face asta nici invers. Și tare m-aș bucura ca toate aceste cadouri să crească. Să fim cât mai mulți și să ne bucurăm cât mai mulți de spiritul de Crăciun.

Deci, ce zici, te bagi alături de noi? Vrei să fii și tu un Secret Santa pentru altcineva și să-i bucuri și mai mult zilele de Crăciun? Eu zic că nu ai nimic de pierdut, ci numai de câștigat. Îi bucuri pe alții și alții te bucură pe tine. Ce ar putea fi mai frumos?

Apropo, dacă mai vrei un cadou în perioada Crăciunului și își place să citești, participă și la concursul meu cu cărți, concurs care se desfășoară până pe 25 noiembrie (dă-i click pe poză).

concurs carti danielabojinca.ro 2

Facebook Comments
Share this Post

17 Comments

 1. Pingback: Operațiunea „Secret Team Handmade”

 2. Se mai pot face inscrieri?

  1. Din păcate s-a făcut extragerea. Știm care cui trimite…
   Dar se vor mai organiza astel de evenimente 😀

 3. Vreau si eu sa particip.

  1. Bună Ruxandra. Voi trimite acum datele pe email.

 4. That`s so sweet!

  1. Mă bucur tare mult că îți place! Sper să participi și tu 🙂

 5. M-am inscris si eu. 🙂 Dar un grup de facebook nu avem? Ar fi mai usor sa ne organizam…:D

  1. Super! Mă bucur tare să văd că se strâng oameni doritori să fie Secret Santa!
   Am să vorbesc cu Alexandra despre asta. Chiar am să-i transmit părerea ta.

 6. Interesanta ideea, mi-ar face placere sa particip!

  1. Super! Mă bucur tare mult! Te poți înscrie prin comentariu la articolul acela, sau în formular!

 7. I`m in!! 😀 Am mai participat și știu cum e 🙂

  1. Super! Mă bucur tare mult! Sper să ne strângem cât mai mulți :D!

 8. Foarte drăguţă ideea! 😀

  1. Mă bucur tare mult dacă îți place și sper să participi și tu alături de noi :D.

 9. E o ideie frumoasa.Mi-ar placea sa particip.

  1. Păi atunci, Margareta, înscrie-te în acest proiect frumos. Am lăsat două link-uri în articolul meu, în primele paragrafe.

Lasă-mi un gând!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.