Am fost luni în Craiova și, cu ocazia asta, am participat la un blogmeet 99% oltenesc (unul dintre bloggeri este prahovean – muntean, convertit de voie, de nevoie, la oltenism… și de aici procentajul de 99%), așa că am zis să vă povestesc și vouă despre blogmeet și despre bloggerii craioveni.

La Craiova, în caz că vă întrebați, am ajuns că a avut taică-miu treabă. Așa că m-am urcat cu mama în mașină și-am mers și noi. Iar blogmeet-ul s-a organizat cu ajutorul lui Daniel, special cu ocazia (ce tare sună) venirii mele la Craiova. Ad-hoc. Cu ocazia asta s-au adunat exact 7 bloggeri din Craiova + eu și maică-mea, ceea ce m-a bucurat foarte tare.

La blogmeet (ca să vedeți că bloggerii chiar au început să mă cunoască), am primit ciocolată. 4 ciocolate mai exact. De la 2 bloggeri (Ianolia și Dan Pavel cu capra lui).

blogmeet

Apoi i-am cunoscut pe Eddie și pe Damian. Oameni tare amuzanți. Te trezești cum, din senin, zic câte una de te apucă râsul. Am cunoscut-o și pe Sanda, dar prea puțin ca să-mi fac relativ o părere mai amplă decât acea că-i un om OK și care nu vrea să profite de pe urma blogului.

M-am mai întâlnit cu bloggerii craioveni și cu alte ocazii. Am participat la Craiova20nline unde am fost speaker, cât și la diferite conferințe de blogging prin țară. Și am fost mereu impresionată de cât de uniți sunt ei și câte fac pentru comunitatea lor. Blogosfera locală craioveană chiar face multe pentru comunitate și, cred eu, ar trebui sprijiniți mult mai mult în ceea ce fac și în ceea ce vor să facă.

Revenind la blogmeet, să știți că m-am simțit tare bine alături de bloggerii craioveni. Sunt oameni cu zâmbetul pe buze și prietenoși. Gata să-ți dea o mână de ajutor și să te îndrume oricând ai avea nevoie. Deși a fost o simplă întrevedere, am învățat câte ceva despre promovare și scriere pe blog de la Damian. Și m-a bucurat foarte tare să văd cât de dornic este să împărtășească tot ceea ce a învățat și cu ceilalți, fără să aibă așteptări materiale de la noi, ci doar să-i vadă pe ceilalți că reușesc și că el a putut să-i ajute. Este un om care merită cunoscut, așa cum de altfel sunt și cei mai sus menționați. Fiecare are ceva de spus și de împărtășit cu cei din jur. Și nu din cărți, ci din propria experiență, căci cele mai valoroase informații sunt cele furnizate din propria experiență a fiecărui om în parte.

Dacă sunteți bloggeri și aveți de gând să treceți prin Craiova, zic să-i contactați pe oamenii ăștia și să-i cunoașteți. Nu se știe niciodată ce noi proiecte puteți pune la cale împreună, ori ce prietenii frumoase și de lungă durată puteți lega. Pe bune, sunt oameni faini.

Am să revin mereu cu plăcere în Craiova, să-i revăd cu drag și să particip la câteva proiecte de-ale lor despre care mi-au vorbit. Și care mi se par destul de interesante și de benefice evoluției mele în blogging și în Social Media românească.

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/02/blogmeet-craiova.jpghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/02/blogmeet-craiova-150x150.jpgDaniela Bojincă - PishkyBloggingbloggeri,bloggeri craiova,blogmeet,blogmeet craiova,blogosfera,craiovaAm fost luni în Craiova și, cu ocazia asta, am participat la un blogmeet 99% oltenesc (unul dintre bloggeri este prahovean - muntean, convertit de voie, de nevoie, la oltenism... și de aici procentajul de 99%), așa că am zis să vă povestesc și vouă despre blogmeet și despre...