Am fost ieri la Carrefour. Dacă era după mine, nici măcar nu ieșeam din bârlog. Dar a vrut al meu prieten să facă cumpărături. Așa că m-am conformat și m-am dus, că na, nu se poate altfel. Când omul vrea să-și cumpere chestii, apăi se duce să-și cumpere chestii. Și nu-i chip să se facă altfel.

Adică am mers mai mult silită, decât din propria mea voință. Însă oamenii ăia la Carrefour, parcă mă așteptau să mă înveselească. A fost așa, ca un făcut.

Cum am dat să intru-n Carrefour, o tipă îmi zâmbea din fața unor cărucioare cu tabletă. Evident, n-am băgat-o în seamă. Pe mine m-au fascinat cărucioarele de cumpărături cu tabletă. Așa că m-am apucat să citesc pe acolo ce aveau ei scris. Ea, vorbăreață, s-a apucat să-mi explice mai amănunțit.

N-am ascultat tot, dar am reținut că pot lua un cărucior din ăla cu tabletă să mă plimb cu el prin magazin. Abia atunci am început să devin atentă și să o rog să-mi spună exact cum stă treaba și ce presupune toată chestia asta cu cărucioare, tablete și cumpărături smart.

Treaba stă așa. Iei căruciorul cu tabletă. Tableta are o aplicație instalată. Iar aplicația asta este de fapt o hartă a magazinului, cu rafturile și produsele pe categorii. Așa că dacă nu știi unde se află un produs, îi alegi frumos categoria, iar aplicația îți indică raftul la care trebuie să ajungi. Practic nu mai trebuie să stai să cauți produsul ăla și să pierzi timp aiurea.

cumparaturi smart

În plus, aplicația îți înregistrează traseul din magazin și îți dă posibilitatea să îți actualizezi mereu lista de cumpărături, adăugând tot felul de produse și de categorii și bifând ceea ce ai cumpărat deja. Personal, mi se pare foarte tare chestia asta.

Și am cumpărat de două ori mai multe chestii de cât ne propuseserăm să cumpărăm. Adică de cât își propusese el, că eu nu aveam de gând să cumpăr nimic. Doar că, fascinată fiind de aplicația aia să văd cum funcționează și adăugând categorii și plimbându-mă printre rafturi, am mai pus și câte ceva în coș.

Desigur, aș putea să dau vina și pe tipa de la intrare. Ea este responsabilă pentru dulciurile cumpărate căci, ca să-mi explice cum funcționează aplicația, mi-a adăugat categoria dulciuri și produsul ciocolată. Așa că era musai să mă duc și pe la raftul cu ciocolată, nu? Deci m-am dus. Că doar nu adăugase fata aia categoria degeaba în listă.

Toate astea spre disperarea prietenului meu, care a fost nevoit să se plimbe după mine prin tot magazinul doar ca să văd eu cum funcționează aplicația. 

Și când mă gândesc că cei de la Carrefour nici măcar nu mă plătesc pentru reclama asta despre unul dintre serviciile pe care le oferă la aniversarea lor de 14 ani. Mă rog, eu le mulțumesc pentru „aventura” oferită și pentru că m-am simțit chiar bine să mă joc cu aplicația aia. Și le urez și „La mulți ani!”.

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/06/cumparaturi-smart.jpghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/06/cumparaturi-smart-150x150.jpgDaniela Bojincă - PishkyPersonalaplicatie carrefour,carrefour,carrefour romania,cumparaturi,cumparaturi smart,produse carrefour,smartAm fost ieri la Carrefour. Dacă era după mine, nici măcar nu ieșeam din bârlog. Dar a vrut al meu prieten să facă cumpărături. Așa că m-am conformat și m-am dus, că na, nu se poate altfel. Când omul vrea să-și cumpere chestii, apăi se duce să-și cumpere chestii....