Cu N-E-S-I-M-Ț-I-R-E. Da. Terra promisese pământenilor că duminică, 4 ianuarie 2015, drept cadou de anul nou, își va lăsa gravitația să-i fie anihilată, timp de cinci minute. Fapt ce ne permitea să plutim alături de obiectele care ne înconjoară.

Din nu știu ce motive, în ultima clipă, Terra a refuzat ca, în momentul alinierii lui Pluto cu Jupiter, să-i fie anihilată gravitația. Iar noi, locuitori ai planetei din toate colțurile lumii, am rămas efectiv cu buza umflată. Din păcate un bilet pentru o călătorie în afara planetei nu ne permitem. 🙁

Unii spun că Terra ar fi refuzat să-i fie anihilată gravitația datorită prostiei din ce în ce mai răspândită pe întreg globul pământesc.

terra

Alții spun că Terra, de fapt, se încurcase în promisiunile făcute pământenilor. Englezilor și americanilor le promisese că vor avea parte de fluctuații gravitaționale ce se vor lăsa cu o scădere în greutate. Românilor le promisese în schimb că, pe 4 ianuarie 2015, se vor putea bucura de lisa totală a gravitației și, drept urmare, vor putea pluti fără să fie nevoiți să treacă dincolo de straturile atmosferice ale Terrei.

gravitatie

Motivul adevărat s-a descoperit a fi, în cele din urmă, prostia absolută a unui traducător român și a interpretării lui din punct de vedere al fizicii și astrologiei pe care nu o cunoaște. Traducătorul român nu știe să folosească nici dicționarul căci, dacă ar fi știut, cu siguranță ar fi putut traduce corect un text fără să fi avut cunoștințe de fizică și astrologie. Neștiind să folosească dicționarul și neavând nici cunoștințele din clasa a VI-a de la fizică, a ieșit traducerea de mai jos (dacă ar fi fost în clasa a VI-a și nu ar fi trecut ca gâsca prin apă, cu siguranță ar fi reușit să nu spună cretinitatea de mai jos):

nasa

Mă întreb dacă omul respectiv știe oare ce înseamnă anihilarea totală a forței gravitaționale și ce catastrofe ar produce acest fapt pe Terra? Da. Și eu cred că mi-am pus o întrebare de-a dreptul cretină, având în vedere traducerea de mai sus.

P.S. 1: Niciuna din cele două nu s-a produs. Terra s-a răzgândit când a văzut câtă prostie zace pe suprafața ei. A funcționat pe principiul totul sau nimic.

P.S. 2: Pe bune, noi chiar ne mai întrebăm de ce extratereștrii nu ne vizitează?

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/01/terra.jpghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/01/terra-150x150.jpgDaniela Bojincă - PishkyCulturăaliniere pamant,gravitatie,gravitatie pamant,gravitatie terra,jupiter,lipsa gravitatie,nasa,planeta pamant,pluto,terraCu N-E-S-I-M-Ț-I-R-E. Da. Terra promisese pământenilor că duminică, 4 ianuarie 2015, drept cadou de anul nou, își va lăsa gravitația să-i fie anihilată, timp de cinci minute. Fapt ce ne permitea să plutim alături de obiectele care ne înconjoară. Din nu știu ce motive, în ultima clipă, Terra a refuzat...