Cum și unde poți vedea interviul cu Meghan si Harry

by Daniela Bojincă
interviu meghan si harry

Acum 2-3 zile a explodat internetul cu interviul cu Meghan și Harry, luat de Oprah Winfrey pentru CBS – Oprah with Meghan and Harry: A Primetime Special. Și m-am tot chinuit să-l găsesc și să mă uit la el. Nu pentru că a explodat neapărat internetul, deși putem spune că a fost oarecum și un efect de turmă la bază, dar în special pentru că, după cum am mai scris pe blog, iar apropiații știu, sunt pasionată de monarhii și regalitate, istoria lor, comunicarea la nivelul instituției și în afara ei și așa mai departe.

Doar că, cum mă chinuiam eu așa, nu era disponibil pe niciunde. Câteva frânturi pe YouTube, cu cele mai picante declarații, din care nu poți să zici că-ți faci o idee reală despre ce a vrut autorul să spună, fără să vezi un context al declarației. Și articole. Peste tot articole și păreri. Și da, e bine să citești ce zic și alții, dar nu să crezi pe cuvânt. Pentru că fiecare trece prin filtrul lui propriu și personal o informație pe care ulterior o interpretează și poate să o spună și public, în fața unui număr de oameni. Dar asta nu înseamnă că e adevărată în totalitate, sau că nu a fost înflorită de dragul reachului și viralizării. Așa că cel mai bine e să găsești informația la sursă și să-ți faci singur o părere.

Revenind. De obicei mă trezesc la 7 dimineața. Înainte să încep jobul de birou, din camera alăturată, vreau să am 2 ore pentru mine și sufletul meu. Să am timp să-mi fac ritualul de dimineață, să mănânc și să citesc câteva pagini dintr-o carte. Astfel încât să-mi încep ziua zen și să am și chef de muncă.

Însă, înainte de toate astea, ca tot omul, prima interacțiune e cu telefonul. Și-am văzut că gata, a explodat lumea, a fost făcut public interviul cu Meghan și Harry. Așa că am renunțat la tot ritualul meu de dimineață și la citit și m-am apucat să caut pe internet unde pot vedea interviul.

Și pentru început am găsit unde nu se găsește interviul cu Meghan și Harry

Și am zis să încep și cu asta, ca eu am pierdut vreo oră și ceva tot încercând să-lgăsesc public pe undeva.

  1. Nu se găsește pe YouTube. Acolo sunt doar fracțiuni din interviu. Bombastice. Uluitoare. Dar nu poți să-ți faci cu adevărat o opinie.
  2. Nu se găseștie nici pe Google, pe vreun site, preluat, pus pe streaming. Doar fracțiuni și articole cu tot felul de opinii ale opiniilor opiniilor unor oameni despre interviu. Analize. Interpretări. Și din asta, cum ziceam și mai sus, nu poți să-ți faci neapărat o idee.

Dar cum poți să vezi totuși interviul?

Ei bine el se găsește online, integral, pe site-ul celor de la cbs.com, care au publicat și susținut acest interviu.

Doar că, dacă locuiești în România, nu prea poți să-l vezi nici acolo, căci nu este disponibil în regiune asta. Asta dacă nu ai un VPN.

Deci ai nevoie de un VPN, cu care să te conectezi la un server din SUA. După ce am găsit o mulțime care cereau intre 20 și 90 de dolari, am găsit o versiune care are și un abonament gratuit, care îți permite să te contectezi la 3 servere (SUA, Olanda și Japonia) din zecile pe care le au în diverse regiuni. Se numește ProtonVPN.

După ce l-am instalat, m-am contectat la serverul de SUA.

Apoi am intrat aici, pe cbs.com și m-am uitat în voie la interviul cu Meghan și Harry.

E interesant de urmărit și ascultat. Pentru unii sunt doar plânsete. Pentru alții reprezintă istorie. Iar pentru alții probleme la nivel înalt căci, până la urmă, indiferent de bani, de circumstanțe și de titluri, tot oameni suntem.

You may also like

2 comments

Adriana mai 28, 2021 - 19:57

M-am conectat prin proton vpn pe servere din SUA însă tot nu mă lasă să văd absolut nimic pe cbs. Ba mai mult mă trimite în store play și îmi spun să descarc aplicația cbs care nu este accesibilă în România. Tu cum ai reușit să vizionezi interviul până la urmă? Mie și îmi momentul de față îmi ruleaza pe telefon Proton VPN . Merci!

Reply
Daniela Bojincă iulie 30, 2021 - 14:38

Eu am reușit fix ca în pașii descriși. După ce mi-am instalat ProtonVPN am deschis aplicația, m-am conectat la serverul de SUA, apoi am intrat pe site-ul cu interviul și l-am văzut.

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More