Primul vin NFT lansat de GRAMMA Wines cu Strămoși

by Daniela Bojincă
vin NFT gramma wines stramosi

Primul vin NFT românesc. GRAMMA Wines tocmai a devenit brandul meu preferat de vinuri. Pentru inovație și curajul de a se arunca într-o lume a viitorului. Și nici măcar nu-i cu cine știe ce efort. Oamenii au cumpărat niște Strămoși. Vreo 4 la număr. Cu 4 eGold. Și i-au pus pe eticheta a 4 sticle de vin. Atât.

Bine, bine, da’ cine sunt Strămoși ăștia?

Acești Strămoși sunt o colecție de personaje unice, inspirate din folclorul romanesc. O inovație care are scopul de a promova @România într-un mod extraordinar de frumos, pe o nouă platformă descentralizată a turismului. Care în viitor va aduce multă valoare țării. Îi puteți urmări pe Twitter și Instagram și afla mai multe detalii.

Mai jos vi-l prezint pe Bade, Strămoșul meu. Compus din elemente faciale ale mai multor entități strămoșești din România precum ochii lui Nicolae Grigorescu, urechile lui Anton Pann, nasul lui Petrache Poenare, sprâncenele lui Titu Maiorescu, mustața lui Cantacuzino și așa mai departe. Toate aceste elemente și multe altele, îl construiesc pe Bade al meu de mai jos:

Stramosi NFT Elrond

Mi-am comandat deja primul vin NFT românesc cu Strămoși

Dar să revenim la vinurile noastre. Și nu vorbim despre orice vin. Ci despre primul vin NFT românesc. Peste ani și ani, generații și generații, o să se vorbească despre aceste inovații în lume.

Gramma Wines oferă 3 pachete de vinuri, de 6, 4 și 2 sticle. Care, până pe 9 decembrie, se pot cumpăra și plăti exclusiv cu moneda crypto eGold. Ulterior acestei date o să se poată plăti și în RON și or să poată fi cumpărate și de restul iubitorilor de vin și nu numai, care nu dețin moneda crypto eGold.

Eu mi-am comandat deja un pachet de 6 sticle și un pachet de 4 sticle. Pachetul de 6 sticle are un spumant alb din Plăvie și Fetească Albă, un vin roșu din Merlot și Fetească Neagră, două sticle de vin rose din Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră și două sticle de vin alb din Sauvignon Blanc cu Fetească Albă și Aligote. Pachetul de 4 sticle are câte o sticlă din fiecare.

vin NFT gramma wines stramosi

Am luat 10 sticle ca să păstrez 4 în colecția personală. 4 să le bem și 2 să le facem cadou. Au costat 0.221 eGold (cu reducere de la Bade de la 10%, care ne oferă o mulțime de facilități pentru că l-am luat în primii 1000 de Strămăși). Asta înseamnă vreo 320 de LEI. Vinurile le poți cumpăra de aici, momentan cu eGold, după cum ziceam.

comanda GRAMMA WINES

You may also like

3 comments

Adrian Bolocan decembrie 2, 2021 - 22:30

Moldoveanca din tine a trimis comanda, clar! :)) Îmi place ideea cu strămoșii, m-ai făcut să caut mai multe detalii despre.

Reply
Daniela Bojincă decembrie 2, 2021 - 22:43

Hahahahaha. Să știi că și Oltenii sunt cu vinurile. Avem chiar podgorii faimoase.
Să mă anunți când ne facem cumetrii de Strămoși.

Reply
linkweb martie 10, 2023 - 14:08

Interesanta initiativa GRAMMA Wines nu stiu daca au mai facut si alti

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More