Despre

Când e vorba să vorbesc despre mine, nu prea știu ce să zic, poate doar să-mi spun numele: Daniela Bojincă. N-am avut niciodată cuvintele potrivite pentru a mă descrie. Îmi place să fiu descoperită printre cuvinte, nu prin faptul că spun eu lucruri despre mine. Îmi place să las faptele să vorbească, cât și modul meu de a fi.

daniela bojinca

În schimb, vă pot da câteva date biografice:
– mă numesc, în buletin, Daniela Bojincă. Și Adriana, dar nu-l prea folosesc
– m-am născut în Târgu-Jiu, pe data de 13 octombrie 1994
– am terminat un liceu de profil matematică-informatică
– studiez niște studii de securitate (știți voi, securitatea unei țări, bla bla, din astea)
– îmi place să scriu (se încadrează oare la date biografice?)

ADOR CIOCOLATA!

Și toată lumea mă știe ca pe o mare mâncătoare de ciocolată. Și aș putea să-mi fac chiar un brand din toată treaba asta.

Iar acum am să îți las o descriere făcută de un bun amic, Radu, așa cum mă vede el:

…ești incorigibilă, ești infantilă, capricioasă, mânioasă, detestabil de încăpățânată, ești sălbatică și feroce când lupți pentru ceva și pleoștită ca o cârpă udă când capitulezi, ți se urcă sângele la cap instant, ca mercurul într-un termometru sub flacără, te dezlănțui ca un uragan… și aș fi tentat să-ți răspund cu aceeași monedă, te-aș strivi cu tot globul pământesc, te-aș izola în mintea unui nebun, ți-aș smulge sufletul de-a dreptul și te-aș lăsa doar cu un trup inert… dar mi-e teamă că ai accepta totul cu zâmbetul pe buze, cu o căldură și o candoare care m-ar revolta și mai mult, cu frumusețea unor ochi care sunt blânzi, nu reci, atingerea unei mâini care e mătăsoasă, nu tăioasă, pentru că eu, de fapt, citisem greșit toate semnele alea grotești la tine… și atunci mi-ai întoarce spatele și ți-ai dezgoli umărul, ca să văd că nimic n-a fost vreodată pierdut în viața ta, că miracolul te-a făcut de 10 ori mai atrăgătoare, de 10 ori mai puternică… pentru că e mult soare acolo de unde vii tu…

22 Comments

  1. Nu e copiată. E descrierea mea, luată de pe celălalt blog al meu, după cum de altfel am și spus. E făcută special pentru mine. Pam Pam :))

 1. e clar că trebuie să aprofundez blogul acesta să văd dacă prietenul tău Radu are dreptate , nu ? 🙂

  1. Păi da! Cea mai bună convingere este convingerea pe propria pile și prin propriile cercetări 🙂
   Te invit să mă citești cu plăcere 🙂

  2. Cum poți. Poate nu o să ai timp să-l citești zi de zi :). Dar, dacă vrei să primești pe mail toate noutățile, te poți înregistra în partea dreaptă a blogului, la secțiunea Newsletter 🙂

 2. Cutremuratoare descrierea ;))

  1. Ăsta cred că-i singurul lucru care nu s-a spus despre descrierea asta =)).

 3. Si sotia mea este tot din Targu Jiu si a terminat medicina :))) Daca nu ma insel a terminat liceul Ecaterina Teodoroiu, profil uman.

  1. Hi, hi, hi, ce tare! Uite cum se găsesc oltenii, prin intermediul blogurilor :)).

 4. Olteanco esti data naibii :))

  1. Sunt, sunt! Cum să nu fiu? Doar de aia mi-s olteancă, nu? :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*