YouTube vlog

Nu știu dacă știți deja, dacă ați observat prin online, dar m-am apucat de YouTube. N-am pornit în forță, recunosc, ci așa, foarte timid. Mie, încă, nici măcar nu-mi vine să cred că am făcut asta. Nu știu de ce, dar am avut mereu o frică să mă filmez și să mă pun pe Internet. Când scrii e cu totul altceva. Nu te vede nimeni și nu te judecă nimeni cum te maimuțărești în fața unei camere.

Am mai postat clipuri pe YouTube, tot timid, cu review-uri la diverse aplicații sau jocuri. Nu multe. Vreo câteva. Dar nu mi se vedea fața și nici cum mă strâmb în fața camerei. Știți voi, când îi văd pe ceilalți mi se pare că-s normali. Când mă uit la mine, parcă mă strâmb de numa numa. Sau cel puțin mie mi se pare asta.

Acum, spre exemplu, nu știu ce aș mai putea filma și nici cum să filmez astfel încât să nu par vreo nebună care apare și ea pe net. Să fiu luată ca atare… dammit, forget about it. :))

Revenind la lucruri serioase, da, încă îmi e frică să mă pun pe YouTube, chiar dacă, practic, am făcut asta deja. Mă gândesc că ce naiba or gândi ceilalți? Ce mai vrea și asta? Cu ce vine ea nou? Pentru că, ce-i drept, nu vin cu nimic nou. Filmez niște chestii și atât. Din viața mea de zi cu zi. Adică o singură chestie până acum.

Primul vlog pe YouTube a pornit la îndemnul indirect de la Emil și Malaezu. Știți voi, bloggerii ăia doi… ah, nu știți. E ok. În seara dinaintea pițărăilor, când le-am spus unde mă duc eu a doua zi, tipii ăștia doi habar nu aveau ce sunt ăia pițărăi. Pentru că da, acolo la ei între betoane, bucureștenii ăștia n-au auzit de așa ceva.  Drept urmare, mi-a venit ideea de a filma ce se întâmplă în pițărăi. De când mă trezesc, cum ajung acolo, cum le explic ce-s pițărăii și ce naiba facem acolo.

Pentru primul meu vlog ever, eu cred că m-am descurcat destul de bine. Mi-a ieșit ceva și, se pare, i-am făcut să înțeleagă. Sunt mândră de mine că am putut contribui pe data de 24 decembrie la cultivarea intelectuală a bloggerilor ăstora 2.

Am să vă las și vouă mai jos link-ul, cu rugămintea de a-mi recomanda și alte chestii în jurul căruia aș putea face un vlog. Să-mi dați idei. Ce teme credeți că mi s-ar potrivit și așa mai departe. Chiar aș vrea să mă apuc serios de treabă. Doar că n-am idei. Sau am prea multe și nu știu cu ce să încep prima dată.

Apropo, puteți da un Subscribe aici, că nu mă supăr.

Sursă YouTube (user Daniela Bojincă)

P.S.: Băieții ăștia îmi tot dau, aproape zilnic, idei pentru o serie #incult. Oare ar fi fain să fac așa ceva? :))

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/12/YouTube-vlog-670x335.jpeghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/12/YouTube-vlog-150x150.jpegDaniela Bojincă - PishkyYouTubedaniela bojinca,idei vlog,pitarai,vlog,youtubeNu știu dacă știți deja, dacă ați observat prin online, dar m-am apucat de YouTube. N-am pornit în forță, recunosc, ci așa, foarte timid. Mie, încă, nici măcar nu-mi vine să cred că am făcut asta. Nu știu de ce, dar am avut mereu o frică să mă filmez...