Home YouTube Cum m-am apucat de vlog pe YouTube?

Cum m-am apucat de vlog pe YouTube?

by Daniela Bojincă
YouTube vlog

YouTube vlog

Nu știu dacă știți deja, dacă ați observat prin online, dar m-am apucat de YouTube. N-am pornit în forță, recunosc, ci așa, foarte timid. Mie, încă, nici măcar nu-mi vine să cred că am făcut asta. Nu știu de ce, dar am avut mereu o frică să mă filmez și să mă pun pe Internet. Când scrii e cu totul altceva. Nu te vede nimeni și nu te judecă nimeni cum te maimuțărești în fața unei camere.

Am mai postat clipuri pe YouTube, tot timid, cu review-uri la diverse aplicații sau jocuri. Nu multe. Vreo câteva. Dar nu mi se vedea fața și nici cum mă strâmb în fața camerei. Știți voi, când îi văd pe ceilalți mi se pare că-s normali. Când mă uit la mine, parcă mă strâmb de numa numa. Sau cel puțin mie mi se pare asta.

Acum, spre exemplu, nu știu ce aș mai putea filma și nici cum să filmez astfel încât să nu par vreo nebună care apare și ea pe net. Să fiu luată ca atare… dammit, forget about it. :))

Revenind la lucruri serioase, da, încă îmi e frică să mă pun pe YouTube, chiar dacă, practic, am făcut asta deja. Mă gândesc că ce naiba or gândi ceilalți? Ce mai vrea și asta? Cu ce vine ea nou? Pentru că, ce-i drept, nu vin cu nimic nou. Filmez niște chestii și atât. Din viața mea de zi cu zi. Adică o singură chestie până acum.

Primul vlog pe YouTube a pornit la îndemnul indirect de la Emil și Malaezu. Știți voi, bloggerii ăia doi… ah, nu știți. E ok. În seara dinaintea pițărăilor, când le-am spus unde mă duc eu a doua zi, tipii ăștia doi habar nu aveau ce sunt ăia pițărăi. Pentru că da, acolo la ei între betoane, bucureștenii ăștia n-au auzit de așa ceva.  Drept urmare, mi-a venit ideea de a filma ce se întâmplă în pițărăi. De când mă trezesc, cum ajung acolo, cum le explic ce-s pițărăii și ce naiba facem acolo.

Pentru primul meu vlog ever, eu cred că m-am descurcat destul de bine. Mi-a ieșit ceva și, se pare, i-am făcut să înțeleagă. Sunt mândră de mine că am putut contribui pe data de 24 decembrie la cultivarea intelectuală a bloggerilor ăstora 2.

Am să vă las și vouă mai jos link-ul, cu rugămintea de a-mi recomanda și alte chestii în jurul căruia aș putea face un vlog. Să-mi dați idei. Ce teme credeți că mi s-ar potrivit și așa mai departe. Chiar aș vrea să mă apuc serios de treabă. Doar că n-am idei. Sau am prea multe și nu știu cu ce să încep prima dată.

Apropo, puteți da un Subscribe aici, că nu mă supăr.

Sursă YouTube (user Daniela Bojincă)

P.S.: Băieții ăștia îmi tot dau, aproape zilnic, idei pentru o serie #incult. Oare ar fi fain să fac așa ceva? :))

12 comments

Rahela decembrie 30, 2015 - 12:55

E o idee super! Niciodată nu știi destule cuvinte într-o limbă, fie eași limba ta maternă.
Poți face un filmuleț și despre hashtagul meu #SuntRătutită. O singură persoană a știut ce înseamnă RĂTUTIT. Alții s-au chinuit să descifreze ce înseamnă,
Eu zic că merită o încercare de culturalizare.
PS Ești haioasă rău. 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 30, 2015 - 13:00

Mulțuuumesc, Rahela! Sper să mă țin de treabă! Adică vreau, dar am așa o reticență.
Să știi că e tare faza cu #SuntRătuțită. Bine, eu n-aș zice asta despre tine. Așa, la prima vedere, nu pari. Și surprinzător, știu ce înseamnă. Muhahahahaha.
Și da, s-ar putea să continui cu seria asta #incult. Doar să nu mi-o ia lumea în rău și ca pe o jignire.

Reply
Rahela decembrie 30, 2015 - 13:19

Nu-ți doresc s-ajungi vreodată să ajungi să mă cunoști! :))
Cred că pentru mine au pus ăia cuvântul în dex. Ca să existe ceva care mă definește și pe mine. :))
Cât despre ceilalți…știi ceva? Dacă o iau ca pe o jignire, e clar că au nevoie de seria #incult. Plus încă o serie: #chill. :))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 30, 2015 - 14:56

Aoleu! Da ești rătuțită rău, nu glumă! :)))
Și da, sigur o să urmeze și o serie #chill. Uite, deja am primul meu dislike pe YouTube! :)))

Reply
Emil Calinescu decembrie 30, 2015 - 13:02

In clip veti vedea doua piscoturi #pebune

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 30, 2015 - 13:03

Ha ha ha! Da! Unul mai dulce decât altul! :))

Reply
Emil Calinescu decembrie 30, 2015 - 13:05

Unu-i expirat. Are peste 20 de ani de la fabricatie. A nu se consuma.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 30, 2015 - 13:13

Băi, băiatule, ăla e pișcot de colecție! Dar ce să știi tu? E pișcot fin, scump, nu așa, orice! Cum sunt și vinurile alea de zeci de ani. Mă așteptam ca măcar în domeniul ăsta să fii mai informat.

Reply
Emil Calinescu decembrie 30, 2015 - 13:14

Credeam ca doar Alin Alin are parte d-un piscot fin.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 30, 2015 - 13:16

Oameni cu valoare mare.

Reply
Sebi decembrie 31, 2015 - 10:38

„Eu te filmez pe tine, tu ma filmezi pe mine” :)) Ce e cu punctele alea albe? Initial am crezut ca sunt stele pentru era imaginea neagra si ma gandeam ca vrei sa para a cer, dar apoi… Apoi ai aparut tu si stelele au ramas :)))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 31, 2015 - 13:49

Care puncte albe? Mă făcuși să mă uit de patru ori la vlogul ăsta și nu văd puncte albe pe o imagine neagră după care să apar eu și să rămână stelele. Sebi mamă, ce fumezi tu acolo? :))

Reply

Leave a Comment