Home Calatorii Uite cum poți ajunge în tabăra de fotografie #tfb10 din Dubai

Uite cum poți ajunge în tabăra de fotografie #tfb10 din Dubai

by Daniela Bojincă
tabara fotografie

Nu știu dacă ai văzut până acum pe la alții, așa că m-am hotărât să-ți spun eu despre tabăra de fotografie. Sau să-ți spun și eu, în caz că ai văzut/citit pe alte bloguri, pagini de Facebook, sau mai știu eu pe unde altundeva.

După ce anul trecut s-a organizat în Bistrița, România, #tfb10 organizează anul acesta o ediție aniversară în Dubai. O tabără de fotografie cu 8 oameni. 7 se știu deja, iar tu poți să fii cel de-al optulea, în caz că ești pasionat de fotografie. Și te poți duce să faci cele mai tari fotografii din Dubai.

Pentru a ajunge însă în Dubai, alături de cei 7, trebuie să îndeplinești niște condiții esențiale.

1. Să fii pasionat de fotografie.

2. Să ai un blog.

3. Să ai un cont de Instagram.

4. Să ai un cont de Facebook.

https://www.facebook.com/3.14shky/posts/894275250624120?pnref=story

5. Să ai un pașaport valabil.

Și 6. Să citești toate detaliile de la ei de pe site

Tabăra #tfb10 din Dubai este organizată de Foto Union powered by Prestige Tours, cu sprijinul Canon și Calif.

Pentru că dețin un cont de Instagram, unul de Facebook, am blogul ăsta și un pașaport valabil încă mult timp de acum încolo, am să mă înscriu zilele astea în concursul lor. Așa că fie ca cel mai bun, cel mai talentat și cel mai norocos să câștige.

Dacă nu ai toate cele menționate mai sus, îmi pare sincer rău de tine. Dar știi de acum că, pe viitor, s-ar putea să-ți fie de folos la ceva dacă ți le faci. După cum bine vezi, uneori sunt chiar utile.

tfb10

P.S.: Nu cred că va exista discriminare. Adică nu cred să conteze faptul că ești băiat sau fată, deși mulți spun că din start nu o să câștige o fată din motivele astea: „Că nu au cum să ia cu ei o fată în Dubai, că ei îs 7 și femeile au un anumit statut în Dubai și sunt multe interdicții”, „Că îți dai seama ce zic arabii dacă văd o fată cu 7 tipi și cum ar fi cei 7 tipi priviți de către restul”, „Că e mai comod să ia un băiat”. Chiar cred că, dacă pozele vor fi îndeajuns de bune, va putea câștiga și o fată. Așa că, dragelor, nu vă sfiiți să participați. Fie ca norocul să fie de partea uneia dintre noi.

You may also like

1 comment

Concurs: #tfb10 - Povestea muntelui meu - Daniela Bojinca Blog ianuarie 31, 2015 - 23:36

[…] spuneam în articolul de aici despre tabăra de fotografie #tfb10 și cum, dacă ai un cont de Instagram, unul de Facebook, un […]

Reply

Leave a Comment