Concursul s-a încheiat!!!

Hei dragilor! Vreau să vă anunț că am primit cel mai frumos cadou pentru noul blog și anume sponsorizarea unui concurs pentru voi, cititorii mei, așa ca de început de noiembrie. Un început de noiembrie frumos.
Pentru asta trebuie să le mulțumesc din suflet prietenilor de la bibliocarti.com. Dacă nu ar fi fost ei, în special cu ajutorul lui Roberto Kuzmanovic, cu siguranță acest concurs nu s-ar putea desfășura.

Știu un lucru. Cititorii blogurilor mele adoră să citească. Eu încurajez oamenii să citească. Bibliocarti.com la fel. Așadar, ne-am gândit să organizăm un concurs prin care să vă aflăm părerile despre cum ați încuraja voi pe oameni să citească o carte. Premiile sunt, desigur, cuantificate în cărți.

Concursul, așa cum veți vedea din cerințe, nu este nicidecum unul complicat.

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu la întrebarea de aici în care să le spuneți celor de la bibliocarti.com cum ați încuraja pe cineva să citească. Și opțional dați share la acest concurs. Pentru înscriere trebuie să lăsați la această pagină un comentariu care include numele / nickname-ul vostru cu care aţi răspuns la întrebarea de la Bibliocarti și link-ul unde a fost distribuit concursul.

Cel mai bine structurat răspuns și cel mai bine argumentat, va câștiga marele premiu. Nu vă descurajați însă, vor exista premii aproape pentru toată lumea, căci nu avem doar un singur premiu, iar câștigătorii vor fi desemnați de un juriu, nicidecum de random.org. Cel mai bun să câștige!

Juriu:

  • Daniela Bojincă, blogger danielabojinca.ro
  • Roberto Kuzmanovic, administrator bibliocarti.ro și blogger la betoicial.info
  • Georgiana, editor și redactor șef bibliocarti.com

Desfășurarea concursului: 5 noiembrie 2014 – 25 noiembrie 2014 (inclusiv) până la ora 23:59.

Vom oferi premii surpriză, anume:

  • Locul I: 4 cărți
  • Locul II: 3 cărți
  • Locul III: 2 cărți
  • Premiu surpriză

Așadar, dragilor, sunt convinsă că vă place acest concurs și vă așteptăm să participați, cât și să dați vestea mai departe. Abia așteptăm să vă citim comentariile și încurajările voastre. Cine știe, poate chiar vom putea mobiliza împreună cât mai mulți adepți ai cititului, iar voi ne puteți ajuta să facem asta!

Facebook Comments
https://i0.wp.com/danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2014/11/concurs-e1416409448264.jpg?fit=573%2C430&ssl=1https://i0.wp.com/danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2014/11/concurs-e1416409448264.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Daniela Bojincă - PishkyConcursconcurs,concurs bibliocarti,concurs carti,concurs daniela bojinca,premii cartiConcursul s-a încheiat!!! Hei dragilor! Vreau să vă anunț că am primit cel mai frumos cadou pentru noul blog și anume sponsorizarea unui concurs pentru voi, cititorii mei, așa ca de început de noiembrie. Un început de noiembrie frumos. Pentru asta trebuie să le mulțumesc din suflet prietenilor de la...