Update câștigători:

 

  1. Andrei R.
  2. Adi Lazăr
  3. Nichita Madalina
  4. Stefan Geogloman
  5. RaluVic

Felicitări tuturor participanților!

N-am mai organizat de ceva timp un concurs pe blog. Așa că vin azi cu un concurs care sigur o să-ți placă. Un concurs prin care vreau să-mi răsfăț cititorii și am de dat 5 premii de câte 2 bilete la VIP în Cinema City Park Lake pentru cititorii mei. Cine n-ar vrea să vadă un film într-una dintre sălile VIP ale celor de la Cinema City, nu?

Cinema City are și o promoție de vară tare faină

concurs cinema city

Pe lângă concursul la care te invit nițel mai jos, vreau să-ți prezint promoția de vară a celor de la Cinema City:

Până pe 31 august, oricine merge la film în orice cinematograf din rețeaua Cinema City poate câștiga unul dintre cele 1.3 milioane de premii pe loc. În plus, poate să participe la tragerea la sorți cu premii în 24 de vouchere de vacanță de 500 de euro, sau poate câștiga chiar premiul cel mare – o mașină Toyota Aygo. Spune-le tuturor prietenilor și luați-le toate premiile cât încă mai e vară, cât încă mai e august!

Și participă și la concursul de mai jos și hai la Cinema City să le mai iei un premiu!

Ce înseamnă să fii VIP la Cinema City?

Vip Cinema City Park Lake

În VIP Cinema City din București din Park Lake ești tratat efectiv ca o personalitate. Un VIP. Și e bine ca, din când în când, să ne mai răsfățăm și noi ca niște VIP-uri. Până la urmă, fiecare suntem un VIP pentru noi înșine. Sau ar trebui să fim.

Experiența de VIP la Cinema City este una premium, în care ai o cină completă cu preparate pregătite de un bucătar chef, variante nelimitate de popcorn, nachos și răcoritoare, fotolii confortabile cu spătar și suport de picioare (le reglezi tu de pe un display cu touchscreen – dai scaunul mai pe spate și ridici partea din față să stai cu picioarele ca în pat) astfel încât să ai o poziție ideală atunci când vizionezi un film.

Am avut parte de o astfel de experiență chiar de Halloween-ul trecut. Și a fost de-a dreptul bestial. Preparatele culinare au fost la înălțime, iar când spun că au popcorn, nachos și răcoritoare la discreție, apăi chiar sunt la discreție!

E musai să încerci măcar o dată în viață! Așa că ai o șansă chiar acum, participând la concurs și câștigând unul dintre cele 5 premii a câte 2 bilete.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga unul din cele 5 premii a câte 2 bilete la VIP in Cinema City Park Lake

Mecanismul este extraordinar de simplu. Și am impresia că o să-ți și placă ceea ce am să te rog eu să faci.

Intră pe site-ul Cinema City (link: https://www.cinemacity.ro/vip), vezi ce filme rulează în perioada asta la Cinema City și povestește-mi într-un comentariu pe care dintre filmele respective ți-ar plăcea să le vezi într-unul dintre cinematografele Cinema City și de ce (asigură-te că nu menționezi doar filmul, ci îmi și povestești în câteva cuvinte de ce vrei să-l vezi pe acela și nu pe altul). Simplu, nu?

Ai doar grijă să lași o adresă de mail validă/un cont de facebook în formular, ca să te pot contacta!

Spre exemplu, mie mi-ar plăcea să văd filmul Dunkirk. L-am ratat când a avut avanpremiera și încă n-am ajuns să-l văd. Sunt pasionată de tot ce înseamnă filme istorice cât mai realiste. Deși pline de teroare de îți ajunge stomacul în gât chiar și într-un scaun la cinematograf, îmi plac filmele istorice, despre război sau orice altceva, pentru că te aduc puțin mai aproape de realitatea din vremurile respective. Te fac să o înțelegi mai bine decât din niște cărți de istorie. Sau cel puțin așa mi se pare mie.

Când va fi anunțat câștigătorul

Câștigătorul va fi anunțat sâmbătă dimineața între 10:00-12:00, îl voi alege prin tragere la sorți, cu ajutorul Random.org. Așa că fie ca norocul, Universul, soarta și cine mai vrei tu, să fie cu tine!

Concursul se termină mâine, vineri – 25/08/2017, la ora 23:59!

Putem merge și împreună la film!

Dacă ne potrivim în gusturi și la timp, putem merge împreună la Cinema City Park Lake VIP și să vedem un film. Iar mie mi-ar face o deosebită plăcere să ies împreună cu cititorii mei la film. Desigur, asta dacă vrem să vedem același film și dacă putem merge în același timp. Dacă nu, ești liber să alegi filmul pe care vrei să-l vezi și când vrei să-l vezi, în funcție de propria dorință în materie de film și de propriul tău timp.

Repet. Mie chiar mi-ar face o deosebită plăcere să mergem împreună la film!

Acestea fiind zise, aștept comentariul tău și fie ca Random.rog să fie cu tine!

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2017/08/concurs-cinema-city-670x283.jpghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2017/08/concurs-cinema-city-150x150.jpgDaniela Bojincă - PishkyConcursFilmebilete VIP cinema city,cinema city,Cinema City Park Lake,concurs,experienta VIP,filme VIP cinema city,Park Lake,vip,VIP Cinema City,VIP Cinema City Park LakeUpdate câștigători:   https://www.youtube.com/watch?v=hNIz0Bu2bcE&feature=youtu.be Andrei R. Adi Lazăr Nichita Madalina Stefan Geogloman RaluVic Felicitări tuturor participanților! N-am mai organizat de ceva timp un concurs pe blog. Așa că vin azi cu un concurs care sigur o să-ți placă....