Home Filme Rupem Netflix și HBO GO în două în perioada asta?

Rupem Netflix și HBO GO în două în perioada asta?

by Daniela Bojincă

Ideal ar fi să nu. Să nu rupem nici Netflix și nici HBO GO în două. Ideal ar fi să avem un mix de activități ca să nu ajungem să ne plictisim ba de una, ba de alta. Știți vorba aia: ce-i prea mult strică. Chiar strică.

Eu una, după aproape 3 săptămâni de stat acasă, încă n-am ajuns să mă plictisesc. Am scris despre prima săptămână, aici. Găsesc mereu câte ceva de făcut, de la a băga o mașină de spălat între două mailuri și o monitorizare la birou, până la a găti după programul standard 8-17, mai un episod dintr-un serial pe Netflix, mai un episod dintr-un serial pe HBO GO, mai un articol pe blog, mai un vlog văzut și câteva pagini citite dintr-o carte. O ieșire până în curte. Niște muzică ascultată la pick-up. O conversație la telefon. Și tot așa. Mereu altceva.

Ah, da. Și de 2 săptămâni zic că de mâine dimineață mă apuc să fac și niște gimnastică. Am și covoraș special. Sper ca mâine să fie ziua norocoasă, că deja se simte că nu mai fac mișcare cum făceam în mod obișnuit.

Deci da. Ideal e să nu rupem nici Netflix și nici HBO GO în două în perioada asta. Mai vedem câte un episod, dar mai există și alte moduri în care să ne relaxăm. Am enumerat câteva mai sus.

Apropo, de Netflix și HBO GO, în prezent tocmai am terminat un serial pe Netflix, mă uit la unul pe HBO GO și vrea să mai încep unul nou pe Netflix. Așa, pentru când vreau să mă relaxez pe canapea, cu o pungă de cipsuri în brațe și un episod înainte de culcare. Mi se par tare faine toate trei. Și te mai scot așa din starea asta actuală. Uneori însă mai avem nevoie să și evadăm în alte lumi, ori să ne găsim motivația să fim puternici. Și ce modalitate mai bună dacă nu serialele, filmele sau cărțile, există?

Locke & Key de pe Netflix

locke and key

Locke & Key de pe Netflix este serialul pe care tocmai l-am terminat (deocamdată a apărut doar primul sezon). Sătămâna trecută chiar. E un serial SF care pe mine m-a prins din primul episod. Și cu el am cam făcut binging de câte două episoade pe seară. Am încercat să mă abțin să nu stau toată noaptea să mă uit la el. Ceea ce colega mea de facultate, căci i l-am recomandat și ei, n-a reușit să facă. L-a devorat pe tot dintr-o suflare.

Serialul este unul SF și spune povestea celor trei frați, frații Locke, care se mută împreună cu mama lor, după ce tatăl lor este omorât, în casa în care acesta copilărise. Cei trei copii descoperă o casă plină de chei magice care aveau diverse puteri: de la invizibilitate până la controlul total al celorlalte persoane și teleportarea. Chei ce, pas cu pas, îi duc pe drumul deslușirii morții tatălui lor.

Cred că serialul m-a atras și pentru că aduce așa, puțin de tot, a Universul din Harry Potter cu care eu am copilărit. Și pe care îl ador.

Westworld de pe HBO GO

westworld

Westworld de pe HBO GO, la care mă uit acum, este tot un serial SF și a ajuns deja la cel de-al treilea sezon. M-am îndrăgostit de el abia după primele 3-4 episoade din primul sezon. Iar asta pentru că aveam un prieten care tot trăgea de mine că nu, că serialul e super fain și să o să ajung să-mi placă după primele câteva episoade.

Și cam așa a fost. Sfârșitul primului sezon este mindfuck. Sfârșitul celui de-al doilea sezon este și el mindfuck. Iar cel de-al treilea sezon pare să fie mindfuck cu fiecare episod care apare.

Nici nu știu ce să povestesc despre el, căci simt că aș da spoiler cu orice. Cert este că Westworld este o lume fascinantă și totodată înfricoșătoare. E de văzut.

Self Made de pe Netflix

self made

Self Made este serialul de care o să mă apuc fix după ce termin acest articol. Plus prăjitura care mă așteaptă să o asamblez. O ruladă cu gem de gutui și frișcă. Yamy, yamy!

Este un serial inspirat din realitate. Și cred că e numai bun ca să ne dea puțin curaj și încredere în perioada asta. Căci este despre curaj și încredere. Curajul de a avea încredere că, deși cu mult efort, până la urmă o să reușim și o să fie bine. Și o să ne fie bine.

Serialul este inspirat din viața lui Sarah Breedlove, provenită dintr-o familie de sclavi pe plantați din anii 1800-1900, cunoscută mai mult sub numele de Madam C. J. Walker. Sarah este primul copil din familia sa care se eliberează de sclavie prin intrarea în vigoare a Proclamației de Emancipare.

Ulterior, după ce viața o pune la multe încercări, rămasă orfană, măritată de la 14 ani, rămasă văduvă și chinuindu-se să-și crească fiica, peste ani, devine o femeie de afaceri afro-americană care a construit un imperiu de haircare în urma propriilor nevoi de a-și îngriji părul. Lucru care a transformat-o în prima femeie care a devenit milionară prin forțele proprii din SUA.

Foarte interesant mi se pare serialul. Am văzut și un trailer și pare să fie chiar foarte tare. Abia aștept să-l văd!

You may also like

Leave a Comment