Home Filme Serialul care reunește toate personajele din basme

Serialul care reunește toate personajele din basme

by Daniela Bojincă
toate personajele din basme once upon a time

După ce am văzut pe Netflix filmul absolut genial, care este unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am văzut, plin de emoție și pe care ți-l recomand, Miracol în celula 7, eram în pană de idei de ce să mai urmăresc pe Netflix din multitudinea de filme și seriale existente acolo. Și cum prietena mea din facultate a vrut să-mi întoarcă recomandarea anterior menționată, mi-a povestit de acest serial minunat care reunește toate personajele din basme într-un singur loc. Ceea ce este absolut fantastic. Pe mine m-a cucerit cu primul episod.

Serialul se numește Once Upon A Time și îl găsești aici, pe Netflix.

Oare cum ar fi cu toate personajele din basme într-un singur loc

Mereu m-am întrebat cum ar fi să se întâlnească prinți și prințese din alte ținuturi ale altor basme și cum li s-ar împleti poveștile. Ei bine, serialul acesta fix asta face. Adună toate personajele din basme într-un singur loc și le împletește poveștile cu ale fiecăruia în parte. Creează un mix de povești fabulos și relații de prietenii la care poate nu te-ai fi așteptat vreodată.

Le regăsești aici pe Albă ca Zăpada cu cei 7 pitci, Făt-Frumos, Scufița Roșie și nunicuța ei, Hansel și Gretel, Belle, Duhul din lampa lui Alladin, Pălărierul Nebun din Alice în Țara Minunilor și multe alte personaje împreună cu personajul cheie care le unește pe toate, Regina cea rea.

Ce e și mai interesant la acest serial este că îmbină tărâmul basmelor cu realitatea. Asta pentru că Regina cea rea găsește o portiță prin care să împiedice căsătoria și fericirea dintre Albă ca Zăpada și Făt Frumos. Cel mai întunecat blestem din toate câte există în lumea basmelor. Blocarea tuturor într-o realitate din zilele noastre, în care nimeni să nu-și aducă aminte de nimeni și să nu poate ieși din orașul în care conviețuiesc toți laolaltă. O realitate cu povești încâlcite, în care cheia este ca nimeni în afară de Regină să nu fie fericit și să nu-și găsească adevăratul suflet pereche.

toate personajele din basme once upon a time

Orice blestem poate fi însă și rupt

Dar există totuși o scăpare. Pentru că, așa cum știm, pentru orice blestem există o cheie cu care poate fi rupt. Iar pe asta se bazează întregul serial. Pe rezolvarea misterului și revenirea la normal. Iar unul dintre personajele cheie este chiar micuțul nepoțel al lui Făt Frumos și Albă ca Zăpada, împreună cu mama acestuia.

Serialul mi se pare unul potrivit atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Și cred că e numai bun de văzut împreună. Povești moderne îmbinate cu povești de basme. O conexiune interesantă, plină de mister și povețe.

Pe mine m-a prins și abia aștept, de fiecare dată, să văd următorul episod. Și următorul. Și tot așa. Personajele din basme sunt absolut senzaționale.

You may also like

1 comment

Sergio - biografia unui diplomat ONU în Irak | Daniela Bojincă mai 1, 2020 - 08:33

[…] 6. Auzisem de el zilele trecute, imediat după ce s-a lansat. Și dacă tot mi-a apărut în cale, așa cum s-a întâmplat și cu alte filme, am zis să-i dau […]

Reply

Leave a Comment