Daniela Bojincă/ noiembrie 3, 2014/ Bucătărie/ 6 comments

Știu. N-am folosit poate cele mai bune cuvinte în titlu. Cuvintele alea care să vă facă pe voi să înțelegeți exact ce și cum vreau să vă transmit. Tocmai asta mi-a fost și intenția (și da, o puteți lua ca pe o scuză). N-am vrut să vă spun mare lucru și totuși am vrut să vă spun tot.

Cum poate fi o emisiune gustoasă? Nu prea știu exact să vă explic că, sinceră să fiu, n-am gustat-o. Dar să știți că ea așa pare… gustoasă.

Probabil m-ați crede dacă v-aș spune că Singur Cook este o emisiune culinară, online, extrem de amuzantă și de… gustoasă. Ahhh, preparatele alea pe care le face Andrei, pentru prima dată și fără să știe măcar ce mama naibii face acolo sau ce gust ar trebui să aibă la final preparatele lui, sunt de-a dreptul apetisante și mă fac să-mi doresc să trec prin monitorul ăsta de laptop, să-i fur preparatul ăla de pe masă!

singur cook

Sursă poză: singurcook.ro

Am descoperit emisiunea asta navigând pe Facebook. Îi dăduse cineva like și-am zis să văd și eu ce trăsnăi mai face Andrei Aradis, sau Orodici, deși, sincer vă spun, pe mine nu mă duce niciodată bibilica să-i pronunț numele Orodici, când eu citesc pe litere, pe silabe și întregul cuvânt… Aradis. Dar asta e o problemă intelectuală și de percepție, de natură personală. Încerc să o depășesc. Și oricât mă străduiesc, pe cuvântul meu că nu reușesc. Să trecem peste.

Cum vă spuneam, am descoperit Singur Cook pe Facebok. Și-am devenit curioasă. Și drept urmare m-am uitat la primul episod, din cele trei. Rezultatul? Mi-a făcut poftă, am învățat chestii gen: „dacă n-ai ce-ți trebuie, inventezi” și am râs cu lacrimi când era să-și dea foc la bucătărie la propriu. Și, nu știu cum s-a făcut, dar am ajuns să văd toate cele trei episoade. Surprinzător, chiar și pentru mine, din cauza faptului că el recunoaște mereu că nu are habar de ceea ce face, n-a murit nimeni din cei care i-au gustat preparatele. Dar nu înțeleg de ce să vă mai povestesc eu detalii piperate din emisiune, când vă puteți uita chiar voi la cele trei episoade marca Singur Cook, aici. Eu am să vă las mai jos un spot publicitar al emisiunii. E fain. Și amuzant. Și gustos. Precum emisiunea în sine.

Sursă Youtube (user Singur Cook)

Facebook Comments
Share this Post

6 Comments

 1. deci am ras… :)))) foarte fain. chiar mi-a placut.

  1. Sincer, mă bucur! Mai are episoade! Nu doar astea. Are vreo 4 episoade apărute până acum :D!

 2. Si eu am scris despre showul culinar al lui Andrei ARADITS dar nu ca sa-mi promovez blogul. Andrei a dat de postarea mea fara sa-i spun.

  1. Nu am scris ca să-mi promovez blogul :)). Am scris pentru că mi-a plăcut. Am dat peste show din întâmplare, mi s-a părut foarte tare, am urmărit toate cele 3 episoade și am zis să-l scriu. Acum, dacă i-am și arătat, spus etc., cred că e problema mea. Pe mine, spre exemplu, mă bucură când lumea îmi arată câte ceva tocmai pentru că eu nu prea am timp să mă uit și nu, eu nu dau peste ele.
   Și, cum spuneam, nu i-am trimis articolul ca să mă promovez :)). Nu am nevoie de a mă promova astfel. I-am trimis articolul ca să vadă că din ce în ce mai multă lume îl apreciază :)). Îmi pare rău dacă ai înțeles altceva :(.

 3. Tu ai descoperit, Singur Cook pe Facebok, iar eu aici pe site!

  1. Mă bucur tare mult dacă ți-am putut fi de ajutor! Sper să-ți și placă ce am recomandat eu :).

Lasă-mi un gând!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.