Home Guest Post Guest Post: 8 idei de cadouri pentru miri în 2016

Guest Post: 8 idei de cadouri pentru miri în 2016

by Daniela Bojincă
8-idei-de-cadouri-pentru-miri

Ți-ai ales rochia și pantofii asortați iar el și-a cumpărat un costum care-i vine ca turnat pentru nunta prietenilor voștri, însă când vine vorba de cadouri pentru miri nu ați făcut mari progrese. Iasmina Șeulean vine cu 8 idei de cadouri pentru miri în 2016.

8-idei-de-cadouri-pentru-miri

Alegerea unui cadou pentru miri presupune câteodată mici bătăi de cap, astfel că de cele mai multe ori invitații preferă să ofere drept cadou de nuntă tradiționalul plic, cu intenții bune pentru o viață fericită împreună.

Însă dacă aveți o relație apropiată cu viitori însurăței, sunteți prieteni, rude sau părinți, veți dori să le oferiți un cadou de nuntă mai personal, pe lângă clasicul plic, pentru a-și aminti cu drag de voi.

Care sunt cele mai inspirate și deosebite cadouri de oferit viitorilor soți? Pentru a evita alegerea unui cadou tipic pe care este posibil ca și alți invitați să il dăruiască, cum ar fi seturi de tacâmuri, blender, robot de bucătărie, trebuie să le cunoașteți foarte bine pasiunile, gusturile și hobby-urile.

Indiferent dacă viitori miri au înclinații gastronomice, iubesc obiectele de decor sau doar iși doresc ceva pentru a le aminti de ziua nunții, aveți la dispoziție 8 idei ingenioase care să vă ajute în alegerea cadoului de nuntă ideal.

1. Un coș cadou

Acesta este un cadou ideal pentru casă nouă. Puteți să adăugați în el câte puțin din toate: ciocolată belgiană, un vin nobil, bomboane franțuzești, miere raw, dulceață de casă; totul așezat într-un simpatic coș din paie. Adăugați și o felicitare scrisă de mână cu o urare de casă de piatră și ați găsit „rețeta” cadoului ideal pentru un cuplu de căsătoriți.

2. O sticlă de șampanie personalizată și 2 pahare pictate

Cadourile personalizate pentru miri sunt la mare căutare, acestea reprezentând un cadou elegant, special creat pentru ei cu un mesaj din partea nașilor, părinților sau a prietenilor apropiați. Un set de șampanie personalizată cu un mesaj de felicitare și 2 pahare pictate cu numele mirilor este un cadou inedit și personal care le va aminti cu drag de ziua lor specială.

3. Cadouri „asortate”

Dacă tot am vorbit de cadouri personalizate, la fel de populare sunt și cadourile „asortate” – un set de halat de baie și papuci de casă pentru ambii parteneri sunt ideale pentru o zi la spa sau un răsfăț chiar la ei acasă, un set de ceai cu căni personalizate cu un mesaj sau numele lor și data nunții, pernuțe de dormit personalizate cu un mesaj haios etc. Aceste cadouri simpatice, gândite pentru ei, le vor înfrumuseța atât casa cât și simțurile :).

4. Cărți cu rețete

Savuroasele cărți pentru gătit sunt un cadou apreciat de catre mirii gurmanzi, celor cărora le place să experimenteze în bucătărie. Cartea lui Jamie Oliver -Gătește în 15 minute oferă rețete simple și gustoase care pot fi preparate în doar 15 minute, lor rămânându-le suficient timp pentru al petrece împreună, plutind pe propriul norișor al iubirii.

5. Album Handmade de nuntă

Pentru a-și păstra amintirile de la nuntă într-un loc special, un cadou sentimental potrivit este un album foto handmade de nuntă, creat special pentru fericitul cuplu, în culori pastelate cu flori din organza și dantelă, cu locuri compartimentate inedit pentru poze si mesaje.

6. Ramă foto gravată

Tot la capitolul „cadouri cu poze de la nuntă” le puteți dărui o ramă foto gravată cu data nunții și numele celor doi, care să încadreze poza lor favorită. Un cadou personalizat de suflet care iși va găsi cu siguranța un loc de cinste în noua lor casă.

7. Copacul Familiei

Dacă sunt pasionați de artă, acest cadou este ideal pentru ei. Le puteți dărui un bonsai realizat prin pictură și lucru manual, alcătuit din pietre semiprețioase pentru bunăstare și iubire sau pietre reprezentative pentru zodiile celor doi.

8. O excursie tip „City Break”

Acest tip de cadou pentru miri poate fi oferit dacă bugetul vă permite și știți cu siguranță ca mirilor le-ar plăcea o escapadă romantică. Cadoul acesta este preferat de către părinții sau rudele apropiate cuplului. Un „city-break” de câteva zile la Paris, Veneția, Roma sau Londra, îi va găsi pe miri la întoarcere mai îndrăgostiți ca niciodată.


Articolul este scris de Iasmina Șeulean care apreciază „frumosul” în orice formă a sa. Iasmina lucrează într-o echipă despre care ea zice că-i minunată – www.Kadoly.ro, o echipă care își dorește să creadă că nu realizează doar cadouri personalizate, ci amintiri unice ce dăinuie o viață.

You may also like

5 comments

Loredana aprilie 21, 2016 - 18:38

Cu exceptia sampaniei cu pahare… restul sunt super idei. Am retinut cosul si excursia! Un City Break poate fi oferit oriunde.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 25, 2016 - 19:59

Super! Mă bucur că ți-au plăcut unele dintre ele!

Reply
Oana aprilie 27, 2016 - 17:36

Cat de tari sunt ideile, in special City Break-ul sau albumul handmade, cel putin astea sunt lucrurile care ar fi pe placul meu. Si celelalte sunt foarte bune!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 30, 2016 - 12:53

Apăi, atunci când o să fie, dă-le link-ul ăsta invitaților, ca să știe ce să-ți cumpere :)))

Reply
Marius iulie 28, 2016 - 17:07

Cel mai frumos este un City Break, dar toate ideile sunt interesante.

Reply

Leave a Comment