Home Calatorii Poze pe care le-am urcat pe Instagram și le-au plăcut celorlalți

Poze pe care le-am urcat pe Instagram și le-au plăcut celorlalți

by Daniela Bojincă
instagram

Astăzi nu am apucat să scriu ceea ce aveam în minte. Ceea ce pregătisem. Când sunt la munte pârtia îmi răpește mult prea mult timp și, recunosc, nu îmi permite să mă dedic blogului așa cum o fac de obicei. Să zicem că, dintre blog și pârtie, aleg pârtia. Și schiurile. Desigur, nu-mi neglijez nici blogul prea tare. După cum se vede sunt aici și scriu articolul ăsta.

Mi-am zis că dacă tot sunt la munte să scriu ceva despre el. Și cum altfel m-aș putea exprima mai bine și mai frumos, dacă nu prin poze? După cum se spune o poză face mai mult decât 1000 de cuvinte. Poate chiar mai mult decât 1000000000000 de cuvinte (habar nu am ce număr am scris acum). Drept urmare am să vă las pozele de azi pe care le-am urcat pe Instagram. Și la care am observat că am primit instant multe like-uri. Desigur… nu foarte multe, dar având în vedere că nu treceam de 10, iar acum primesc peste 30-40, mi-am zis că e ceva. Și merită să mă laud cu pozele astea, nu? Adică ce altceva să și fac?

Bine, n-am multe poze de la munte azi… așa că vă mai arăt și altele. Sau le puteți vedea direct pe contul meu de Instagram.

http://instagram.com/p/yvAki8nvAT/

 

http://instagram.com/p/yuLfkwHvLa/

 

http://instagram.com/p/ytrBKLnvI3/

 

http://instagram.com/p/yrtaaMnvBX/

 

http://instagram.com/p/yoxHP0nvIh/

 

Acestea sunt ultimele 5 poze (din ultimele două zile), care au reușit să strângă ceva mai multe like-uri decât de obicei. Ceea ce mă bucură. Și încă nu înțeleg cum am reușit. Dacă aveți voi răspunsul, chiar sunt curioasă care este. Oricum, aștept momentul ăla în care am să strâng 600+ like-uri în fix 55 de secunde (tocmai am văzut o poză pusă de 55 de secunde pe Instagram care a strâns exact 603 like-uri). P.S. Alte câteva poze de la munte le puteți vedea și în articolul de aici.

You may also like

Leave a Comment