Home Calatorii Plec prin Praga și Viena, așa că aștept recomandări de obiective musai de văzut!

Plec prin Praga și Viena, așa că aștept recomandări de obiective musai de văzut!

by Daniela Bojincă
praga

Mâine, duminică, 15 martie 2015, îmi iau zborul prin capitale străine, adică prin Praga și prin Viena. M-am hotărât eu așa, brusc, să plec. Să le revizitez, iar de data asta să mă duc cam peste tot pe unde n-am mai fost. M-a apucat așa, un dor de ducă. Și dacă tot m-a apucat, l-am apucat și eu pe el.

Apăi, eu am ceva deja stabilit, dar parcă aș mai vrea să văd și alte lucruri în afară de cele pe care le am eu pe listă. Și, cum sunt prea multe, m-am gândit să te întreb pe tine, cititorul meu scump și drag, pe care mi le recomanzi. Care sunt obiectivele, muzeele, parcurile etc., pe care ar trebui MUSAI, MUSAI, MUSAI să le văd. Dacă ai vizitat unul dintre orașele astea două (Praga și Viena), lasă-mi un comentariu cu ce-ai văzut tu și ți-a plăcut tare mult, astfel încât să mai recomanzi și altora. Promit să încerc să ajung și pe acolo, să fac poze și să scriu un articol aici despre cum mi s-a părut și ce-am văzut mai exact în locul respectiv.

Când am mai fost, atât prin Praga cât și prin Viena, am stat câte o zi prin fiecare capitală și n-am apucat să văd prea multe lucruri, din nefericire pentru mine. Așa că, dacă tot s-a ivit ocazia asta, am zis să merg să văd și altceva decât centrul centrului vechi. Vreau să văd cât mai multe muzee de data asta. Cât mai multe locuri faine, istorice și culturale. Dacă aș putea, aș vrea să le văd chiar pe toate. Pe absolut toate. Doar că n-am timp suficient pentru a face asta :(. Mna, buget destul de redus, dar suficient, dacă are cumva sens ceea ce tocmai am spus.

Chiar sunt curioasă ce o să-mi recomandați. Iar dacă sunteți drăguți, să știți că aș aprecia să-mi spuneți și cam cum se ajunge cât mai ușor la obiectivul respectiv, astfel încât să-mi fie și mie mai ușor (gen, care metrou, tramvai, autobuz etc.). Dacă vreți să stau să caut singură, îmi puteți spune doar obiectivul. Așa învăț orașul, cum am învățat și Parisul (m-am pierdut, n-aveam GPS și habar nu aveam unde sunt, așa că am luat-o pe străduțe, până am văzut turnul și m-am îndreptat către el… și uite am descoperit câteva străduțe vechi din Paris). Ca să nu mă pierd, de data asta mi-am luat și GPS, care sper eu să nu mă trădeze.

Pe scurt, ca să revin la problema în sine, aștept recomandările voastre cu obiectivele pe care ar trebui MUSAI să le văd și să le descopăr în Praga și în Viena. Mulțumesc anticipat!

P.S.: De luni încolo voi scrie o serie de articole cu locurile pe care le-am vizitat. În caz că vreți să vizitați Praga și Viena, sau să revizitați, poate vă dau idei de locuri noi.

Sursă poză: ultramarintm.ro

You may also like

2 comments

costinel mitrache martie 14, 2015 - 21:43

Drum bun piscotel

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 30, 2015 - 21:33

Mulțuuumeeeesc!

Reply

Leave a Comment