Home Cultură Unii dintre cei mai tari instrumentiști ai lumii vin în concert în România

Unii dintre cei mai tari instrumentiști ai lumii vin în concert în România

by Daniela Bojincă
concert tribute

Da. Unii dintre cei mai tari instrumentiști din istoria muzicii, vin și cântă împreună într-un concert în România, în București, în Tribute, pe data de 26 martie 2015. Este vorba mai exact despre un trio format din chitarista lui Michael Jackson (Jennifer Batten), bassistul lui Steve Vai(Stuart Hamm) şi bateristul lui Frank Zappa (Chad Wackerman).

Cei trei au format un super grup care va susține în primăvara acestui an o serie de concerte prin Europa, sub denumirea de Music Masters Live, iar primul dintre acestea va fi cel din București, din Club Tribute, de pe 26 martie. La noi în țară, concertul este organizat de către cei de la  Star Management sub egida Romanian Music Institute (RMI).

Dacă aveți de gând să mergeți, ceea ce și cred că vreți și vă doriți să faceți, să știți că biletele se pun în vânzare începând cu data de sâmbătă, 14 martie 2015, prețurile fiind între 77 și 110 lei. Biletele pot fi procurate din reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Telekom, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro. Știu, prețurile nu sunt tocmai micuțe și poate este o cheltuială prea din scurt, dar cu siguranță merită ascultați cei trei, live. Iar cine este fan înrăit, cu siguranță își va lua bilet și va sta acolo, în primul rând, ascultându-și și admirându-și idolii.

Oamenii ăștia, sunt oameni care merită cu adevărat admirați. Oameni nu doar pasionați de ceea ce fac, ci și foarte buni în ceea ce fac. Extraordinari de buni. iar ca să vedeți că ce spun eu este adevărat, iar ei sunt unii dintre cei mai mari și mai tari instrumentiști ai lumii, am să vă spun că Jennifer Batten, chitarista lui Michael Jackson a fost cooptată, dintre peste 100 de candidați, de către Regele Pop, Michael Jackson, în trupa de acompaniament pentru turneul BAD, ceea ce nu e chiar de ici și de colo. Înseamnă cu adevărat ceva și spune chiar multe despre talentul chitaristei Jennifer Batten, absolventă a prestigiosului GIT (Guitar Institute of Technology).

Mie, personal, mi-ar plăcea tare mult să particip la acest concurs. Nu-i o ocazie cu care să te întâlnești în fiecare an. Poate e o ocazie pe care o ai o dată în viață. Așa că, dacă-ți place, strânge banii de țigări pe fiecare zi, nu mai fuma o săptămână de acum în colo, sau habar nu am, nu te mai duce la bere, mergi pe jos și nu-ți mai lua cartelă la metrou, la RATB sau ce-ți mai dă ție prin cap. Merită dacă-ți place cu adevărat și-ți dorești să fii acolo, crede-mă!

You may also like

1 comment

Leave a Comment