Home Cultură Experiența mea cu Uber la Ambasada SUA de pe 4 iulie

Experiența mea cu Uber la Ambasada SUA de pe 4 iulie

by Daniela Bojincă
ambasada sua activare uber

Acum vreo 2 săptămâni și 2 zile, pe 4 iulie, eram în București și mă pregăteam să merg cu Uber la Ambasada SUA pentru a celebra împreună ziua de 4 iulie, ziua Statelor Unite ale Americii. O sărbătoare care comemorează adoptarea Declarației de Independență față de Marea Britanie a Statelor Unite ale Americii din 4 iulie 1776.

Și, pentru că a fost un eveniment reușit și interesant, am zis să scriu despre asta pe blog și să împărtășesc și cu tine experiența mea. Abia acum fac asta pentru că au tot intervenit tot felul de alte lucruri care mi-au pus bețe în roate. Totuși, mai bine mai târziu decât niciodată.

ambasada sua activare uber

Toate brandurile americane de pe teritoriul României au fost prezente la Ambasada SUA

Sau aproape toate.

Știi și tu că sărbătoarea asta e o sărbătoare celebrate de absolut toți americanii, cu focuri de artificii, petreceri și așa mai departe. Așa că, în grădina din spatele Ambasadei SUA au fost instalate puncte de lucru al fiecărui brand american de pe teritoriul României. Cum ar fi Uber, prin intermediul cărora am ajuns și eu acolo, KFC, McDonald’s, Pizza Hut etc. etc. etc. Ai înțeles ideea. Branduri care aveau ca scop să răsfețe invitații cu produsele lor și să creeze acea atmosferă americană.

Și, după ce am stat vreo patru luni în SUA și am văzut ce înseamnă atmosfera americanilor la petreceri, de 4 iulie, cât și în general, pot spune că le-a ieșit cu succes această încercare de a-și aduce un colț din SUA, un colț de acasă, la celălalt capăt al Pământului. Au creat o atmosferă frumoasă atât pentru invitații americani, cât și pentru români.

Discursul Președintelui Klaus Iohannis și al Ambasadorului SUA Hans Klemm

După ce toți invitații s-au obișnuit cu atmosfera americană din grădina ambasadei, pe scena au urcat Președintele României – Klaus Iohannis și Ambasadorul SUA – Hans Klemm care au vorbit despre importanța parteneriatului strategic și cultural dintre SUA și România, despre solidificarea acestuia și despre planurile de viitor.

Personal, mi-a plăcut discursul lui Klaus Iohannis. Vorbește foarte fluent, clar, răspicat. Lent, da. Dar nu lasă lacune de înțelegere, ceea ce cred că este cel mai important.

Și în caz că nu ai urmărit în perioada aia discursurile celor doi, am să-ți las două filmulețe. Unul cu discursul lui Klaus Iohannis. Și celălalt cu discursul lui Hans Klemm.

https://www.youtube.com/watch?v=bcsv6pB7Flw

Sursă YouTube (user CANALUL DE STIRI)

https://www.youtube.com/watch?v=xiVRd5dGhsU

Sursă YouTube (user TRAIAN BASESCU & FRIENDS)

Spectacol cu acrobații aviatice în încheiere

La sfârșit, după cele două discursuri, au avut loc un spectacol de acrobații aviatice a 3 avioane. Spectacol care a fost de-a dreptul excepțional. Din păcate nu l-am filmat și nici n-am găsit vreun filmuleț pe care să ți-l arăt și ție. Dar mă poți crede pe cuvânt că a fost tare frumos. A fost un spectacol de care absolut toată lumea s-a bucurat.

Activarea Uber la Ambasada SUA

Uber a avut o activare tare faină la Ambasada SUA. Activare la care am fost prezentă prin postura mea de Brand Ambassador al Uber. Și hai să-ți povestesc puțin despre asta.

La intrare a stat un băiat care împărțea evantaie celor prezenți pentru că era foarte cald. Un evantai de carton pe care era scris un mesaj în engleză și în română. Mesaj prin care invitații erau informați că primesc două curse de la Ambasada SUA și către Ambasada SUA de unde vor ei în București. Foarte tare evantaiul. A bucurat o multitudine de invitați.

Eu am fost fericita care a stat chiar în grădină și s-a bucurat de tot evenimentul, de la început până la sfârșit. Am stat la umbră, la cortul celor de la Uber unde erau expuse 3 fotografii dintr-o colecție de 10 fotografii a fotografului Alex Gâlmeanu. Fotografii care au fost expuse până de curând la F64.

Dar nu erau orice fotografii. Erau fotografii ale șoferilor Uber cu povești impresionante de viață.

Prima fotografie era a unui domn în scaun cu rotile. Domn care a ales să-și ducă viața mai departe prin muncă. Și care în fotografie avea un zâmbet plin de viață și de tărie. Dânsul conduce o mașină adaptată nevoilor sale și este șofer Uber. Mi s-a părut cea mai impresionantă poveste a unui șofer Uber. Și la fel de impresionați erau de această poveste și invitații cu care discutam despre cele trei fotografii. 

Cea de-a doua fotografie era a două femei – mamă și fiică. Cele două conduceau alternativ mașina și erau șoferițe Uber. Era o pvoeste care îi amuza pe invitați.

Iar cea de-a treia fotografie era a unui profesor de scuba diving. Are o școală de scuba diving în Grecia, iar când vine în România este șofer Uber. Aceasta din urmă era o altă poveste care li se părea interesantă invitaților și le capta atenția.

Mi-a plăcut să vorbesc cu invitații. Să împărtășim opinii asupra fotografiilor și să râdem împreună de anumite aspecte. A fost o experiență frumoasă de care m-am bucurat precum un copil mic.

Îți dau un cod Uber pentru o cursă gratuită

Pentru că ai citit până aici m-am hotărât să îți dau un cod Uber pentru o cursă gratuită. Cursa de care vei beneficia este de 40 de lei. Tot ceea ce trebuie tu să faci este să descarci aplicația, să îți faci cont și să bagi codul în secțiunea de Payment/Plăți – Add promo Gift Code/ Adaugă cod promoțional.

Codul este: danielab1394

You may also like

Leave a Comment