Home Cărți Black Friday – cărți faine de la 2 lei!

Black Friday – cărți faine de la 2 lei!

by Daniela Bojincă
black friday

Azi e Black Friday. Și toată lumea să plânge că peste tot dai numai de SOLD OUT-uri, ori se laudă cu noile lor achiziții din categoria de IT, electrocasnice și alte din astea.

Și cum eu n-am prins un City Break în Roma, cu 10 euro, mi-am zis să încerc să călătoresc cu ajutorul imaginației, printre rândurile cărților. Am avut parte de fiecare dată de călătorii excepționale. Cu cazare la mine în pat. Mic dejun, prânz și cină pe noptiera de lângă. Și plimbări interminabile prin ochii personajelor din cărți.

Așa că, dacă nu apucați vreun City Break ieftinache rău de tot de Black Friday, eu zic să vă apucați să vă cumpărați cărți. O să aveți parte de călătorii mult mai lungi, poate chiar mai relaxante, la prețuri și mai mici.

Dacă tot n-am apucat să dau 10 euro pe un City Break la Roma, cu toate cele incluse, am zis să arunc un ochi pe Libris că sigur găsesc eu ceva interesant, la prețuri ok. Și am găsit cărți de la 2 lei și ceva plus transport gratuit.

De ce Libris de Black Friday

Întotdeauna îi prefer pe cei de la Libris când vine vorba de cărți. Pentru că mereu au transportul gratuit. Uneori au prețuri ceva mai mari decât ceilalți, cu 1-2-3 lei. Sau poate chiar 5. Dar mă scot cu transportul ăla de peste 15 lei gratuit. Și merită. Prefer să dau 25 de lei pe o carte, decât 20 plus 15-20 transportul (35-40 în total). Dar au și cărți cu prețuri mai mici decât alții. Depinde. În viața asta totul e relativ.

Cărțile alea la 2 lei și ceva, au reducere de vreo 93%. Au mai mult categorii de reduceri. De la 25%, până la 93%. Și au reduceri și pentru muzică, filme, jocuri. Și cam tot ce au ei pe site. Dar pe mine mă interesează prea puțin astea. Pe mine mă interesează cărțile. 

black friday

Așa că, dacă vreți să vă plimbați prin lumea întreagă, ori chiar prin Univers, cumpărați o carte. Azi nu costă deloc mult. Și apoi, nu puteți spune că n-ați profitat și voi de Black Friday și nu v-ați luat și voi ceva, orice acolo.

  

You may also like

Leave a Comment