Home Muzică Ne vedem la Untold

Ne vedem la Untold

by Daniela Bojincă
untold

Da, și eu cu turma. Merg la Untold. În momentul de față ar trebui să-mi fac bagajul, căci la 21:32 am tren. Însă nu, eu stau pe blog și scriu articol. 

De dimineață îmi tot propun să-mi fac bagajul și mereu găsesc altceva de făcut. Nu știu cum sunt alte tipe, dar eu una nu suport să-mi fac bagajul. Și asta doar pentru că nu mă hotărăsc niciodată ce să pun în el și ce haine ar trebui să iau cu mine. Sunt balanță și, drept urmare, stau prost cu luatul deciziilor căci, talerele alea, nu se echilibrează niciodată în favoarea unei singure decizii.

M-am hotărât să merg la Untold cam pe ultima sută de metri. Adică luni, când mă întorceam acasă de la București. Până atunci aveam doar așa, o idee vagă dacă să merg sau nu. Și, până la urmă, mi-am zis că puțină distracție nu strică și merită să investesc timp în festivalul ăsta. Cu siguranță n-am ce regreta ci, ba din contră, mă voi distra și relaxa.

În plus, parcă voiam să revăd și Clujul. Am fost de 2 ori până acum în Cluj: o dată în trecere și a doua oară în cadrul unui proiect și, de fiecare dată, mi-a plăcut. E un oraș în care revii mereu cu drag, ceea ce spune multe despre el.

Am văzut că au apărut deja primii comentatori despre cum este organizat festivalul Untold ce nici măcar nu a început. Și am înțeles că, orice s-ar face, oricum s-ar face, nu-i bine niciodată. Când se fac lucruri, de ce se fac, iar când nu se fac, apăi noi suntem ăia din coadă, nașpa, care nu fac niciodată nimic și nu aude nimeni de noi.

Ei bine, cu festivalul ăsta, o să se contribuie, timp de 4 zile, la economia locală. Ceea ce nu sună rău, nu? Deci pare să fie o chestie bună și parcă nu mori 4 zile cu 3/4 din parc împrejmuit de garduri pentru festival, nu?

Personal, abia aștept să merg, sunt curioasă ce și cum. Și am văzut că, pe lângă festivalul propriu-zis, au și diferite activități pentru iubitorii de adrenalină. Așa că, dacă mergi la Untold, să știi că poți să te tatuezi la unul dintre artiștii care vin din diferite colțuri ale lumii, sau poți să ai parte de o cădere liberă de 35 de secunde de la 3000 de metri cu cei de la SkyDive, poți să zbori în jurul Clujului și poți să ai parte de un joc de airsoft. Mai multe detalii despre cum poți să faci toate astea, găsești aici.

Și nu, asta nu-i tot ce se întâmplă pe la Untold. Ai parte și de un colț românesc unde te poți bucura de atmosfera tradițională românească, cei de la Incubator 107 te provoacă să-ți descoperi pasiunile, ori poți intra în lumea modei în incinta Clădirii Casinoului. Poți să bați toba cât ai tu chef de tare, ai și outdoor cinema  și, de ce nu, te poți da pe tiroliană în parcul central. Mai multe detalii despre cele enumerate anterior, găsești aici.

Am să revin și zilele ce urmează cu câte un articol despre Untold și cum e la fața locului din punctul meu de vedere. Iar dacă vreți să ne vedem pe acolo, dați un semn pe aici, pe mail, și vedem cum facem.

You may also like

1 comment

Prima zi la Untold Festival | danielabojinca.ro august 11, 2015 - 14:38

[…] cum v-am zis în articolul de aici, sunt la Untold. Probabil ca majoritatea „prietenilor” voștri de pe Facebook. Chiar citeam un […]

Reply

Leave a Comment