Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de 8 martie

by Daniela Bojincă

Ieri a fost 8 martie și, dacă pe zi am avut cursuri și m-am chinuit să prind niște apă caldă de la RADET (fără succes), pe seară m-am răsfățat într-un loc de vis, în Casa Eliad, delectându-mă cu un concert de folk marca Alina Manole și Marius Matache & Cristi Mihai (sorry, Make, dar fetele au prioritate în enumerări și, practic, în orice în viața asta).

concert folk 8 martie

***Cine nu are oglinzi din astea, să-și cumpere! :))

Undeva într-o fostă pivniță frumos amenajată, și-a început recitalul Alina Manole. Îi știam mare parte din melodii pentru că sunt cântate de către concurenți pe la festivalurile de folk. Să o asculți pe Alina e o adevărată încântare. Are o voce care te unge pe suflet și te face să te simți în paradis. Te urcă, cumva, undeva sus în norișori. O ador de-a dreptul.

alina manole concert 8 martie

Sursă YouTube (user TVR)

Apoi a venit Marius și a stricat toată atmosfera aia de vis. Ne-a stricat seara de 8 martie. Glumesc. A venit și ne-a introdus în propria lui atmosferă, plină de amuzament și voie bună căci, la Marius Matache, din trei propoziții două sunt glume. Are o voce specială. Îți ajunge la suflet, dar cu totul altfel față de cum o face Alina. Au două stiluri total diferite, deși cântă aceeași muzică.

Marius a cântat alături de Cristi Mihai – la nai. Au făcut amândoi spectacol și ne-au antrenat să cântăm cu ei. Și să dansăm pe scaune, atât cât ne-a permis spațiul dintre noi. Ce să mai, au fost o adevărată încântare într-un spațiu de-a dreptul de vis.

cristi mihai concert 8 martie nai

Sursă YouTube (user Marius Matache)

Acum, Marius Matache vrea să-și ia un Mercedes. Și apelează la ajutorul nostru, că cică suntem mai bune de 8 martie. Însă, cum chiar și el știe că suntem suficient de nasoli și invidioși încât să nu-i dăm bani de-un Mercedes, speră măcar să donăm de-o lansare a albumului Alchimie în campania de crowdfunding. Așa că, dacă vă place muzica lui Marius simțiți-vă liberi să-i dați măcar suma minimă de 5 euroi. Dacă nu vă place, dați 10 euroi!

Cred cu tărie că oamenii care încearcă să aducă ceva frumos în lumea asta, merită sprijiniți. Iar Marius nu doar că ne încântă cu vocea lui, dar face și glume faine în timpul concertelor. Așa că dacă vreți să vedeți un concert de folk și un moment de stand-up comedy în acelaști timp, donați euroi și îndemnați-l să susțină cât mai multe concerte. 

Pe lângă concert, m-am bucurat de un tur al Casei Eliad (doamne, v-am spus că m-a cucerit casa asta?), de o expoziție de picturi a doamnei Dinu în vârstă de 107 ani și de un vin Sâmburești care să completeze o seară de socializare. Și să nu uităm de minunatul trandafir pe care l-am primit de la gazde (frumos gest!!! – m-ați cucerit de tot).

Ce cadou mai frumos să-ți și dorești de 8 martie?

Aruncăm cu credite foto și gulii în Iulia Matache!

You may also like

7 comments

Dupa 20 de ani la Casa Eliad | Alina Manole martie 9, 2016 - 23:27

[…] Daniela Bojinca – Cadou 8 martie […]

Reply
Loredana martie 10, 2016 - 20:27

Oare eu de ce nu aflu din timp de asemenea manifestari? Ca parca m-am salbaticit de cand ies numai in pub-uri.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 10, 2016 - 21:32

Asta a fost un concert restrâns :D. Nu un concert deschis tuturor :D.

Reply
Ramona octombrie 31, 2016 - 13:48

Citindu-ti articolul, ai reusit si TU ma cuceresti pe mine. Intr-o lume in care materialismul este deja la ordin de „normal”, tu te-ai bucurat de un trandafir, de muzica frumoasa, de oameni frumosi. Bravo, Daniela!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky octombrie 31, 2016 - 16:15

Hihihi, mulțumesc frumos! Mă bucur dacă am reușit să te cuceresc. De multe ori, lucrurile mici sunt cele mai frumoase și semnificative. :D

Reply
Liviu februarie 1, 2017 - 19:47

In viata trebuie sa ne bucuram de lucrurile care pentru unii sunt nesemnificative, mai ales in plan spiritual , cele care ne innnobileaza sufleteste ! Felicitari,Daniela ,Suflet frumos #

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 1, 2017 - 20:03

Așa este. Mulțumesc frumos! :)

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More