Uite 16 motive să vii să te joci cu noi la Bloggers Lan Party 16

by Daniela Bojincă
bloggers lan party

Pe 11 noiembrie, sâmbătă adică, o să aibă loc Bloggers Lan Party 16, la Berăria H. Și tocmai s-a dat drumul la înscrieri și pentru publicul larg. Mă duc la Bloggers Lan Party de câteva ediții. E locul ăla în care o zi întreagă redevenim copii și ne jucăm de dimineața până seara, fără să avem vreo altă grijă în program. Exact ca în perioada aia în care ieșeam în fața casei cu copiii din cartier și mă pierdea bunica până noaptea târziu. 

Pentru mine Bloggers Lan Party a devenit un fel de ritual semestrial ca să zic așa. Nici nu mai concep anul fără niște zile în niște weekenduri în care doar să mă joc. Să cunosc oameni noi. Să iau bătaie la mai toate jocurile. Să mă prostesc. Și să mă distrez așa cum pot mai bine. Și să tot sper că, într-un an, o să câștig și eu un premiu la un turneu. O să ajung și eu să trec măcar de prima etapă. Sau hai, că de prima etapă am mai trecut, dar de a doua nu. Sau cel puțin eu nu-mi amintesc. Nu contează. Vreau să câștig!

bloggers lan party

Ce este Bloggers Lan Party

În caz că nu știi deja, lasă-mă să-ți explic ce e Bloggers Lan Party. Deși e puțin probabil să nu fi înțeles deja din descrierea de mai sus. Sau ce o fi fost ea. Bloggers Lan Party e un eveniment cu și pentru bloggeri (iar de ceva ediții și pentru vloggeri) unde ne întâlnim și ne jucăm tot felul de jocuri faine.

Spre exemplu, ediția trecută a fost la Cluj Napoca, în cadrul Untoldului. Și pe lângă experiența de festival care a fost de-a dreptul demențială, am avut parte de 3 zile intense de jocuri precum Activity, Guitar Hero care deja e pe lista preferatelor mele, jocuri VR, Quake și altele care îmi scapă. 

Dar despre întreaga experiență de la Untold și Bloggers Lan Party 15 am scris aici. Asta ca să-ți faci o idee despre cât de tare e în gașca noastră.

16 motive să vii să te joci cu noi la Bloggers Lan Party

Titlu ăsta a fost doar ca să dai click pe el. N-am să-ți înșirui eu cele 16 motive. A făcut Toma asta, cel care de 16 ediții se tot ocupă de organizare și încă nu se satură de niște nebuni. Dacă vrei să afli care sunt și să te înscrii ca cititor, te invit să dai cu click-ul fix aici. Da, tocmai s-a dat startul înscrierilor pentru public, cititori, oameni fără blog și așa mai departe. 150 de locuri. Așa că hai și tu să faci gașcă cu noi și să ne distrăm împreună. 

Data limită este joi, 9 noiembrie, ora 23:59!

 

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More