Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii Octombrie

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
fashion

A venit și luna octombrie. A venit și cam cât de repede a venit, cam tot atât de repede s-a și dus, că-i aproape de sfârșite.

Și, odată cu luna asta se cam sfârșește și perioada nunților, ca să zic așa. Deja începe numărătoarea inversă pentru Crăciun. Sau cel puțin pentru mine deja a început, că am început să tai zilele din calendar până la Crăciun. Și cred că și pentru alții.

fashion

Acum, dacă tot se termină cu perioada asta a nunților, zic să mai revin aici, pe blog, cu un alt articol în care să-ți mai prezint un tip de rochie din multitudinea de rochii elegante. pe care eu aș purta-o la o nuntă. Dacă ai mai intrat pe blogul meu, cu siguranță mi-ai văzut seria de articole despre fashion, cu articole lunare, în care îmi aleg în mod aleator de pe site-ul JRV o rochie care-mi pică cu tronc în momentul respectiv. Practic alegerile pe care le vezi în articolele de pe blog sunt influențate strict de starea mea de moment și de gusturile mele oscilante în materie de textile. Pentru că mie ce nu-mi place azi, s-ar putea să ador mâine. Că mi-s balanță. Și mă comport oscilant.

În luna octombrie m-a fascinat rochia de bal Ryta Bordeaux

rochie ryta bordeaux rochia lunii octombrie daniela bojinca blog

Mi-a plăcut la nebunie modelul ăsta cu umerii goi. Mi se pare interesant, special și atractiv. Are așa o ușoară tentă de je ne sais quoi.

Apoi mi-a plăcut și culoarea: roșu bordeaux. Care la mine e un grena, că eu nu le am cu denumirile astea complicate. Vederea mea funcționează pe principiu bărăbătesc când vine vorba de spectrul culorilor. Eu văd o singură nuanță, nu zeci de mii. Dar cred că e asta o problemă de fabricație în propria mea genetică.

Pe lângă culoare și umerii goi mi-a plăcut că-i confecționată din voal. Mai nou am o pasiune aparte pentru rochiile confecționate din voal. Îmi par mie interesante. Și parcă sunt simpatice și pliurile alea de pe bust și de pe spate.

În plus, nu știu dacă am mai spus, deși pot să bag mâna în foc că am făcut-o, eu ador rochiile de bal, de epocă – categoria asta de rochii de epocă mi se pare că reprezintă cele mai frumoase rochii de seară. Iar rochia asta duce înspre categoria asta a rochiilor de epocă. Poate și asta m-a făcut să o aleg pe ea ca reper al acestui articol în luna octombrie.

Și cam atât și pentru luna asta.

Dacă vrei să vezi și celelalte articole cu rochii faine, să știi că le poți găsi aici.

P.S.: Așa cum am mai spus și cum o să o mai spun, cu fiecare articol, nu știu nimic despre fashion. Tot ce citești aici este scris strict din perspectiva propriului meu gust și cam atât. În rest, habar n-am nimic despre teoria fashionului sau mai știu eu ce altceva.

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More