Ursus Escape Room – locul în care nu orice buton face ceva

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
ursus escape room the codex

Acum două săptămâni le-am trecut pragul celor de la The Codex și am încercat Ursus Escape Room. Un escape room care nu-i chiar ca toate celelalte. Aici jocul parcă devine pură realitate. 

Ursus Escape Room a fost primul escape room live din România care acum a trecut și în offline. La sfârșitul articolului am să-ți las un video.

ursus escape room the codex

Ți se potrivește de minune Ursus Escape Room dacă ești la început în aventura asta a escape roomurilor

La Ursus Escape Room e bine să te duci cu încă doi prieteni, dacă vrei să aveți parte de o experiență faină. Dacă sunteți mai mulți, s-ar putea să nu prea aveți ce face și să ratați niște chestii chiar interesante.

Ursus Escape Room nu-i deloc greu. Îți trebuie doar puțină intuiție. Restul vine de la sine și nu trebuie să stai cine știe ce să te gândești. Aș zice că-i un escpae room cursiv tocmai pentru că toate provocările dau dintr-una într-alta foarte firesc și logic. Te prinzi imediat ce ai de făcut.

Povestea de la Ursus Escape Room este una cât se poate de contemporană și de reală

Prietenul vostru a rămas prins în birou. Și, cum voi sunteți prietenii lui de nădejde, v-a chemat să-l scoateți de acolo ca să vă puteți duce liniștiți la bere așa cum plănuiserăți de fapt. Odată intrați în cameră nu trebuie să-l scoateți doar pe el, ci și pe voi. Contra-timp, desigur.

Tare e că povestea începe chiar înainte să intri în cameră. Pentru că trebuie să-ți dai seama cum mai exact intri în camera respectivă. Și, dacă nu-ți dai seama, poți să pierzi acolo destul de mult timp în fața ei. Dar n-ai cum să nu-ți dai seama. E destul de simpluț și ai destule indicii despre ce ar trebui să faci.

Povestea mea din camera Ursus

Eu mi-am făcut propria mea poveste. Și propriul meu scenariu în cameră.

Când am intrat în cameră, am văzut un buton maaaare și roșu. Și mi-am zis: butonul ăsta sigur trebuie să facă ceva, orice buton face ceva. Așa că am urmat instrucțiunile grafice de pe el: l-am apăsat și l-am rotit spre dreapta; de 2 ori. Prima dat nu s-a întâmplat nimic. A doua oară, în schimb, a deschis repede un băiat ușa și eu eram: WTF?! Asta a fost tot? Atât de repede? Umm.. ok! Dar nu. Băiatul era doar îngrijorat de starea noastră pentru că, ghici ce, eu apăsasem de două ori pe butonul de panică. Ieeeeeeeei!

Nope. Eroare. A dat cu virgulă. Nu orice buton dintr-o cameră folosește în poveste. Dar e bine de știut pentru data viitoare. Acuma, ca să mă scuz, nici n-am văzut pe undeva să scrie: ATENȚIE! Acesta este butonul de panică!

Hai în camera Ursus a celor de la The Codex

Dacă vrei să te distrezi cu 2, maxim 3 prieteni într-o cameră intuitivă și interesantă, Ursus e numai bună pentru tine. Și dacă tocmai ai plecat trist de la birou că ți s-a terminat programul, ca majoritatea corporatiștilor. O să reintri în atmosfera de corporație. Dar asta s-ar putea chiar să-ți placă. Niciodată să nu spui niciodată.

Cei de la The Codex te așteaptă la ei acasă pe Strada Traian 109 din Sectorul 2, București.

Și în caz că te întrebai, am evadat în 37 de minute.

Sursă YouTube (user ursusromania)

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More