Home Blogging Cele mai fericite 45 de secunde din timpul unei zile

Cele mai fericite 45 de secunde din timpul unei zile

by Daniela Bojincă
45 de secunde pentru fericire

Treaba asta cu cele mai fericite 45 de secunde din timpul unei zile mi se pare atât de importantă încât am să trec direct la subiect, fără o introducere lungă și plictisitoare. Desigur, poate că te întrebi de ce 45 de secunde și nu mai mult, ori mai puțin. Din punctul meu de vedere poți să fii fericit mai mereu. Dar sunt acolo niște secunde care fac diferența printr-un zâmbet mai larg și mai sincer decât toate celelalte. O stare de împlinire sufletească mai autentică decât toate celelalte.

45 de secunde pentru fericire

Cele mai fericite 45 de secunde din timpul unei zile din viața mea

Sincer, nu m-am gândit niciodată la asta. N-am urmărit niciodată care sunt cele mai fericite 45 de secunde din timpul fiecărei zile din viața mea, până să mă provoace cei de la Fundația Policlinici Sociale Regina Maria. Și am stat și mi-am analizat fiecare zi și mi-am dat seama că cele mai fericite 45 de secunde timpul fiecărei zile din viața mea sunt sunt când mă trezesc și e lumină în cameră. Practic sunt primele 45 de secunde în care mă bucur de impactul unei noi zile în viața mea. 

Fiecare dimineață, pentru mine, e un nou start. Un nou început. Ai șansa zilnic să schimbi ceva pentru tine și pentru cei din jurul tău. Să fii un om mai bun și să faci ca ziua respectivă să conteze atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

Dar mai poți face și altceva în 45 de secunde

Și să te facă tot fericit. Și de data asta nu doar pe tine, ci poate încă 2000 de persoane fără venituri și fără asigurări de sănătate și 150 de copii din familii defavorizate din cadrul Fundației Policlinici Sociale Regina Maria. Doar 45 de secunde durează completarea unui formular 2% direct la ANAF sau la unul dintre cele 8 hotspoturi* de fericire amenajate în București și în Clinceni.

Banii donați de tine vor acoperi serviciile medicale și tratamentele medicamentoase de care au nevoie de 2150 de pacienți din cadrul fundației. Poți face fericiți niște oameni ajutându-i să fie sănătoși, sau cel puțin să li se mai amelioreze suferințele. E o fericire imensă când, din puținul tău, poți să ajuți un om să fie bine, să zâmbească și să-i dea putere de viață. Contează. Și sunt sigură că, undeva acolo sus în Univers, contează și fapta ta de bunătate.

Pentru ei cele mai fericite 45 de secunde din timpul unei zile pot fi cele dăruite de tine prin completarea formularului 2%.

Mai jos am să-ți las un clip intitulat 45 de secunde de fericire care să te convingă să faci o faptă bună în viitorul apropiat. 

https://www.youtube.com/watch?v=Jd7CWJWkK7U

Sursă YouTube (user Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria)

cele 8 hotspoturi de fericire amenajate în București și în Clinceni sunt:  Policlinica Socială Baba Novac (Str. Dristorului nr 88), Policlinica Socială Sala Palatului sau Cafeneaua Socială Sheida (Str. Ion Câmpineanu nr 23), Centrul Educațional Băneasa (Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr 23), Afterschool „Micul Prinț” (Șoseaua Principală nr 1, Clinceni), Storage Room (Str. Smârdan nr 35), Freddo (Str. Smârdan 24), Club Bound (Str. Smârdan 36) sau la sediul Fundației Policlinici Sociale Regina Maria (Str. Gârlei nr 88)

You may also like

Leave a Comment