Cam așa de fain a fost Bloggers Lan Party 13 – #BLP13

by Daniela Bojincă
bloggers lan party 13

A fost și Bloggers Lan Party 13 – #BLP13. Ediția 13. Dar fără ghinion. Fără pic de ghinion chiar. N-are ce să meargă prost într-o zi de sâmbătă, primăvara, pe 4 martie, (see 13 – 1+3=4), în ziua în care mi-a picat și baba. O zi cu soare, mulți oameni faini în jur și o grămadă de jocuri geniale. Cred că a fost cea mai faină babă a mea în 22 de ani de existență pe planeta asta minunată.

bloggers lan party 13

 Într-o zi obișnuită de sâmbătă, nu m-aș trezi pe la ora 7:30-8:00 nici în ruptul capului. Doar că, pentru o zi e joacă, ce nu face omul, nu? Așa că, la ora cu pricina, m-am trezit, am ronțăit câte ceva și am luat drumul către Impact Hub din Centrul Istoric.

M-am înregistrat frumos ca tot omul și apoi dă-i cu joacă toată ziua (bine, cu pauză în timpul mesei).

Ce m-am jucat la Bloggers Lan Party 13 – #BLP13

Prima și prima dată am testat VR-ul (Virtual Reality). Care mi-a plăcut al naibii de mult. Atât de mult încât am stat pe capul oamenilor ălora de cred că s-au săturat săracii de mine. Aveau un joc raliuri, unul cu scufundări și uitat după meduze, altul cu împușcat chestii neidentificate din spațiu, unul cu dat cu capul într-o minge și altul cu sport extrem pe șosea printre mașini (dar o să vedeți despre ce e vorba în filmulețul de mai jos.

Apoi, m-am dus în camera SAFE a celor de la Bitdefender, unde urma să se joace HearthStone. Doamne ce mi-a plăcut camera aia. Era cel mai fain loc în care să te relaxezi. Și avea o ușă secretă pe care inevitabil voiai să o pui pe lista lucrurilor cu care te-ai jucat prostește măcar o dată în viața asta.

Am dat o tură să vă care-i treaba și cu Orange Express (jocul celor de la Orange care nu-i pus în vânzare, dar care fascinează pe toată lumea și oftică pe toată lumea că nu pot face și ei rost de el). Mi-a plăcut jocul ăsta enorm de mult. Atât de mult încât m-am îndrăgostit de el. Ideea jocului este să-ți faci propria linie de cale ferată între anumite orașe (despre care adversarii nu trebuie să știe). Când unul termină toate locomotivele (sau ajunge la ultime două și atunci se face ultima tură), se termină jocul și câștigă cel care a adunat cele mai multe puncte (prin construirea liniilor de cale ferată pe care primește puncte, prin faptul că are linii lungi de 2-3-4-5 vagoane). Pe scurt, e foarte tare jocul ăsta și m-a fascinat!

M-am jucat și Guitar Hero (că nu se putea altfel). E unul dintre jocurile mele preferate la Bloggers Lan Party.

Și m-am mai jucat și NBA 2k17. Pe echipe. E foarte fain pe echipe. E antrenant și chiar amuzant. Nici nu ne-am supărat că am pierdut. Noi ne-am distrat acolo cu adversarii noștri. Asta și pentru că toți patru eram cam praf. Dar ce mai contează când te distrezi?

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Bloggers Lan Party 13 – #BLP13

La Bloggers Lan Party 13 – #BLP13 mi-au plăcut la nebunie jocurile de la VR (Virtual Reality). În special ăla cu sportul extrem pe șosea printre mașini și ce, cel cu dat cu capul în minge și jocul cu raliu. Și ediția trecută am adorat VR-ul, dar anul ăsta m-au fascinat că au fost mai multe jocuri VR.

Apoi, nu cred că trebuie să mai zic, dar Orange Express a fost al doilea preferat al meu după VR. Fain gândit la nivel de România. Bravo Orange! Și dacă, o să ai și tu ocazia să-l joci vreodată, nu ezita să o faci.

Am avut și After Party

Da. La Shoteria. Și a fost maxim!

Te las acum cu filmulețul de la Bloggers Lan Party 13 – #BLP13. Câteva imagini surprinse și de mine, dar și de prietenul meu (majoritatea). Sper să-ți placă și, dacă ești blogger, să te înscrii și tu ediția viitoare. Iar dacă nu  ești blogger, te poți înscrie prin intermediul bloggerilor.

 

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More