Bloggers Lan Party și East European Comic-Con. În același loc. În același timp

by Daniela Bojincă

Dacă ai mai ajuns pe blogul acesta, tot ce-i posibil să fi dat și peste articolele legate de Bloggers Lan Party și ce se întâmplă pe la evenimentul acesta. Dacă nu, am să-ți explic puțin în rândurile de mai jos, ca să te conving că e unul dintre acele evenimente cu și pentru bloggeri de la care n-ar trebui să lipsești: că se lasă cu foarte multă distracție, cât și ce legătură are el cu East European Comic-Con.

Ce este Bloggers Lan Party

Pe scurt, pe foarte pe scurt, Bloggers Lan Party este un eveniment cu și pentru bloggeri și mai nou și vloggeri unde ne întâlnim cu toții și ne jucăm tot felul de jocuri. Ediția trecută, spre exemplu, la #BLP13 ne-am jucat împreună jocuri VR, FIFA și am participat la campionate de Orange Express, Guitar Hero, HearthStone, NBA 2k17 și Battlefield (n-am participat aici și nici nu m-am jucat,că-s praf – nu-i pur și simplu de mine jocul ăsta). Pe lângă asta, te distrezi alături de prieteni și de oamenii noi cu care sigur o să te împrietenești pe acolo.

Practic, Bloggers Lan Party e o zi întreagă cu și despre jocuri.

Bloggers Lan Party la East European Comic-Con

De la o ediție la alta jocurile se mai schimbă și evenimentul se reinventează și inovează. Așa cum se întâmplă cu ediția #BLP14 care va avea loc timp de trei zile, nu doar una ca până acum și nu oriunde, ci tocmai în cadrul celui mai mare eveniment de pop culture din România, un festival de profil recunoscut la nivel internațional care se va ține la Romexpo între 5 și 7 mai: East European Comic-Con. Pam Pam.

bloggers lan party 14 east european comic-con

Sinceră să fiu, nu pot să-mi imaginez exact cum o să fie. Dar sunt convinsă că, oricum o să fie, o să fie foarte tare. Poate unul dintre cele mai reușite evenimente din cadrul Bloggers Lan Party de până acum.

Mă bucur tare mult pentru Toma, care a inventat evenimentul ăsta. A pornit de la pasiunea de a petrece timpul liber la un joc cu câțiva prieteni, ajungând cu pasiunea lui tocmai la unul dintre cele mai faine festivaluri de profil. Asta înseamnă să faci ceva din pasiune și cu drag. Cine știe unde o să mai ajungă cu evenimentul ăsta. Poate ne trezim cu el, peste alți cinci ani că o să-l transforme într-un soi de eveniment internațional la care o să vină bloggeri și vloggeri din toată lumea să se joace unele dintre cele mai noi jocuri proaspăt apărute. Ayeee! Fix asta-i doresc eu acestui eveniment.

Cum poți să vii și tu la Bloggers Lan Party din festivalului East European Comic-Con

Dacă ești blogger, sau vlogger, îți place să te joci și vrei să vii și la East European Comic-Con pentru că iubești tot ce ține de Comic books, movies, TV series, Sci-Fi și fantasy, Japanese culture, anime, manga, boardgames, trading card și tehnologie, te invit să te înscrii aici și să primești acces și la Bloggers Lan Party și la East European Comic-Con pe toată durata festivalului. Hai că sună foarte tare toată treaba asta și sunt sigură că te tentează și pe tine.

Te asigur că o să ne distrăm pe cinste.

Anul trecut a fost cam așa:

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More