Home Filme Obsesia trecutului – un film care să îți traumatizeze partenerul

Obsesia trecutului – un film care să îți traumatizeze partenerul

by Daniela Bojincă
obsesia trecutului

Filmul Obsesia trecutului – Unforgettable este exact genul ăla de film la care să-ți duci prietenul întreg la minte și să-l scoți traumatizat. De-a binelea, nu așa oricum. Și poate că ți se pare ciudat ce spun eu acum. Până la urmă e doar un film. Un film a cărei nebunie poate să fie, la un moment dat, reală.

obsesia trecutului

Despre filmul Obsesia trecutului – Unforgettable

Avem un trio amoros foarte interesant aici. În care două femei iubesc același bărbat. Una nebunește de frumos și alta nebunește la propriu. Prima în calitate de viitoare soție și cea de-a doua în calitate de fostă soție și mamă a copilului pe care l-au avut împreună.

În povestea noastră vorbim despre David Connover (Geoff Stults), Julia Banks (Rosario Dawson) femeia care avea să-i devină soție lui David și Tessa Connover (Katherine Heigl de care eu m-am îndrăgostit de când juca în Grey`s Anatomy) fosta soție și mama copilului său.

Tessa, deși încearcă să treacă mai departe și să-și continue viața și fără fostul ei soț, nu reușește să aibă o viață liniștită așa că îți dedică tot timpul liber să-i facă viața imposibilă viitoarei soții a fostului ei soț pe care nu o acceptă în viața familiei ei și mai ales a fetiței ei, Lilly. Și nu oricum, ci folosindu-se de una dintre obsesiile trecutului Jessicăi. Acest fapt se datorează însă unei obsesii a propriului trecut al Tessei pe care vă invit să o descoperiți din film.

Planul pe care Tessa îl pune la cale este de-a dreptul nebunesc. Fiecare mic detaliu este acolo unde trebuie să fie și nimic nu-i scapă de sub control, ceea ce-l face să fie un film nemaipomenit. Un film pe care să i-l prezinți soțului/prietenului tău drept: uite ce pățești dacă ne despărțim. Bine, glumesc. Lucrurile, în povestea filmului, dau într-o extremă pe care nu ți-ai dori să o experimentezi.

Ce mi-a plăcut la filmul Obsesia trecutului – Unforgettable

Oricât de traumatizant ar fi el, mie mi-a plăcut mult ca poveste. Are niște subtilități care te scot din minți. Iar sfârșitul, apăi sfârșitul filmului poți spune că face toți banii, dacă te duci să-l vezi la cinema. Este absolut genial și neașteptat. Chiar dacă citești acest articol și, eventual, alte recenzii pe internet, iar când îl vezi ai tendința să crezi că știi care o să fie finalul, sunt sigură că nu-l poți ghici. Atât de imprevizibil e.

Am spus deja că o iubesc pe Katherine Heigl încă de când mă uitam la Grey`s Anatomy și, drept urmare, nu cred că ar mai fi necesar să vă spun că, deși a avut un rol oribil din punct de vedere al caracterului și al nebuniei ei, mie mi-a plăcut la nebunie cum l-a jucat. 

Revenind la poveste, mi-a plăcut cursul pe care l-a urmat aceasta: dintr-o trauma într-alta. Apoi, pe alocuri, să știi că poate să fie și amuzant. Așa cum, de altfel, a fost în special sfârșitul filmului.

Mi-au plăcut momentele alea în care trecutul se intersecta cu prezentul și în care își punea amprenta foarte pronunțat în prezent. Practic, ca-n viața reală. Prezentul tău, fie că vrei sau nu, este influențat de trecutul tău. Și ar trebui să trecem peste faza aia cu „trecutul rămâne în trecut” că nu-i chiar așa. Până la urmă trecutul te-a făcut pe tine ceea ce ești astăzi, fie că te-ai transformat în bine sau în rău. Ești aici tocmai prin prisma trecutului tău. – Moment filosofic, mă scuzați.

Hai și tu la film

Filmul are o poveste atrăgătoare. E altceva. Iar acțiunea din el este demențială. Sau cel puțin mie mi-a plăcut. Și pentru că mi-a plăcut, am zis să ți-l recomand și ție. Poate o să-ți placă. Sau poate nu. Filmul o să intre în cinematografe din data de 28 aprilie 2017 și este distribuit de cei de la Freeman Entertainment. Mai jos am să las un trailer,poate o să te convingă el că filmu-i fain, dacă eu n-am reușit.

Sursă YouTube (user Movieclips Trailers)

You may also like

Leave a Comment