Home Blogging Cum o fi să mănânci într-un restaurant asiatic ca spartul la un preț fix?

Cum o fi să mănânci într-un restaurant asiatic ca spartul la un preț fix?

by Daniela Bojincă
restaurant asiatic

Vă zic eu: e foarte tare!

restaurant asiatic

Și dacă nu mă credeți că există așa ceva, am să vă și demonstrez, că doar de aia scriu articolul ăsta.

Am fost aseară la deschiderea pentru VIP (Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Adda, Vizi Imre, subsemnata – hapciu) și presă a celui mai mare restaurant asiatic din România (vreo 1400 de locuri, pe vreo trei etaje plus șase separeuri și un salon VIP în care s-au retras vedetele după recitalul lui Vizi Imre). Restaurant Asiatic (Facebook și propriul site), îți bucură papilele gustative cu niște specialități chinezești și japoneze tare gustoase (cică-s peste 30 de feluri – mai pe scurt: sunt o grămadă de specialități acolo din care poți alege). Dar nu asta-i neapărat partea faină.

Știți care este partea cu adevărat faină? Că Restaurant Asiatic este de tipul: All you can eat! Practic poți să-ți alegi ce vrei tu de acolo și cât vrei tu. Câte ceva din fiecare chiar! Poți să-ți umpli trei farfurii dacă ai chef, ca să poți să le guști pe toate și să te bucuri de toate specialitățile alea de la Restaurant Asiatic. Eu, spre exemplu, aseară, mi-am umplut vrei trei farfurii (două cu specialități – câte ceva din fiecare și una cu dulciuri, desigur!, șocând pe toată lumea: „Nu am să înțeleg niciodată cum într-o persoană atât de mică poate să intre atâta mâncare!!!!”). Apoi, dacă tu crezi că ai mâncat prea mult, nu trebuie să-ți faci probleme. Există scări rulante! N-am prea văzut scări rulante prin restaurantele din București).

Dar nici asta,  dacă stau bine să mă gândesc, nu-i cea mai tare parte. Cea mai tare parte e că poți să mănânci tot ce vrei de acolo la un preț fix. La prânz plătești 29 de lei ca să-ți alegi ce vrei și cât vrei, iar la cină plătești 69 de lei ca să-ți alegi tot ce vrei și ce nu vrei de acolo. Ceea ce mie mi se pare foarte tare.

Hai să luăm exemplul prânzului. Dacă te duci undeva într-un restaurant să-ți alegi mai multe feluri de mâncare, plătești cu siguranță mai mult de vreo 30 de lei. 30 de lei dai pe un singur fel și o sticluță de apă, eventual. Pe când aici mănânc absolut tot ce ai chef și cât ai chef. Interesantă ideea asta a lor și chiar sper să prindă bine la noi în țară.

Iar mâncarea este foarte bună. E gustoasă. Și locul e drăgălaș. Chiar merită să vă duceți măcar o dată pe acolo, să experimentați ideea celor de la Restaurant Asiatic cu All you can eat.

La Restaurant Asiatic puteți ajunge dacă vă duceți pe Calea Vitan nr. 11, vis-a-vis de casa de pensii, sau, alt punct de reper, vis-a-vis de Pheonix Tower.

https://www.facebook.com/danielabojincaro/posts/1031847273523699

You may also like

12 comments

Silviu Pal martie 8, 2016 - 16:14

Deci genial! Foarte fain localul, super articol!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 8, 2016 - 16:27

Da, e super fain locul! Merită să te duci și să mănânci ca spartul. :))

Reply
George Marius martie 8, 2016 - 17:11

pai sa ei si acasa la paket

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 8, 2016 - 17:53

Hahahahha! Nu-i frumos așa! 😀

Reply
ideidincorcodus martie 8, 2016 - 18:20

Multumim pentru pont….voi vizita acest loc cel mai curand posibil. O primavara frumoasa!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 9, 2016 - 01:11

Cu mare plăcere! Sper să-ți placă locul și mâncarea! 😀

Reply
Dumitru Gabriel martie 8, 2016 - 21:37

De astfel de restaurante avem nevoie, in mai toata tara. Nimanui nu-i convine sa plateasca pentru o masa intreaga si totusi nu o poate manca, iar mancarea se arunca, cel mai probabil. Mi se pare o idee geniala, stiu ca prin afara, deja se aplica in foarte multe locuri. Ma bucur ca exista si la noi. Interesant articolul!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 9, 2016 - 01:13

Da, și mie îmi place foarte tare ideea asta și mi se pare profitabilă de ambele părți. Unu: mănânc cât vrei. Și doi: mănânci cât poți. Asta fără să trebuiască să plătești nu știu câte zeci de lei pentru fiecare fel de mâncare în parte. Sper să mai apară astfel de localuri atât în București, cât și prin țară.

Reply
eu martie 9, 2016 - 02:56

In italia este 7,5€ si mananci cat vrei

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 9, 2016 - 15:52

Păi 7.5€ înseamnă cam 33-34 de lei. Deci tot cam pe acolo, la masa de prânz, ca să zic așa. 🙂

Reply
Concepttropic Collins martie 9, 2016 - 09:53

Bravo Dani,
Merci pentru vestii….
O primavara frumoasa.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 9, 2016 - 15:51

Cu mare plăcere! Sper să-ți placă acolo! 🙂
O primăvară cât mai frumoasă și ție 🙂

Reply

Leave a Comment