Home Muzică Holograf lansează un nou single în Garajul Europa FM

Holograf lansează un nou single în Garajul Europa FM

by Daniela Bojincă
holograf lansare deschide-mi inima

Trupa Holograf este una dintre trupele copilăriei mele. Și nu pentru că aș fi vrut. Ori pentru că mi-au plăcut mie prea mult pe la vârsta aia,  când de fapt nici nu înțelegeam eu care-i treaba cu dragostea, inima și alte chestii de genul păstrate în tematica melodiilor Holograf chiar și în ziua de azi. Însă îi acceptam într-atât de mult încât să nu încep să plâng isteric când eram mică și îi ascultau ai mei. 

Trupa Holograf s-a înființat în 1978. Ceea ce înseamnă că-i din aceeași generație cu maică-mea, care-i născută în `71. Trupele generației mele sunt altele. Dar apoi am mai crescut. Și am început să le înțeleg piesele și să-mi placă. Așa că atunci când fetele de la HTag PR m-au invitat în Garajul Europa FM în cadrul emisiunii Deșteptarea pentru lansarea single-ului Deschide-mi inima, filmat în Veliko Tarnovo, m-am bucurat tare mult și abia am așteptat momentul.

Melodia Deschide-mi inima a celor de la Holograf face parte din albumul Life Line, lansat cu un an în urmă. Piesa a fost aleasă de fani să fie noul single al celor de la Holograf și, de ce nu, un nou hit. Cu ocazia lansării noului single, casa de discuri Universal Music le-a înmânat dublul disc de platină pentru vânzarea albumului Life Line.

holograf lansare deschide-mi inima

Photo credit Silviu Pal

Cum a fost cu Holograf în Garajul Europa FM?

N-am mai fost niciodată în Garajul Europa Fm până acum. Și, în caz că nu știați, Garajul Europa FM chiar e un garaj. E amenajat tare fain, atât de fain încât să-ți placă să-ți petreci diminețile în garaj. Iar muzica se aude tare bine în garaj. Spre exemplu, mie mi-a plăcut mult mai mult cum a sunat melodia Deschide-mi inima în garaj, decât cum sună pe înregistrare. În garaj era totul natural. Bine, cred că oricui îi plac mai mult live-urile decât înregistrările. Live-urile sunt mult mai personale și mai pline de emoție.

Apoi, în Garajul Europa FM a fost interesant și dintr-un alt punct de vedere. E o experiență faină să vezi lumea din spatele camerelor de vedere. Mereu mă întrebam cum e să vezi o emisiune din spatele camerei, nu din spatele ecranului televizorului ori monitorului. Și e drăguț. Îți dă o stare aparte.

Sursă YouTube (user MediaProMusic)

You may also like

Leave a Comment