Home Muzică Cam așa a fost la Summer Well anul ăsta

Cam așa a fost la Summer Well anul ăsta

by Daniela Bojincă
summer well

După cum bine știți și după cum vă anunțam și în articolul de aici, la invitația Orange România, am fost la festivalul Summer Well de pe Domeniul Știrbei (un loc superb, apropo).

Pe scurt, mi-a plăcut la Summer Well. Muzică bună, distracție multă. Păcat că a ținut doar două zile și că fiecare trupă a cântat cam în jur de o oră. Cu siguranță ar fi fost și mai fain dacă festivalul ar fi durat mai mult nu doar ca număr de zile, ci și ca număr de ore pe zi.

Însă, așa cum v-am obișnuit când vă povestesc despre vreo activitate de genul acesteia, zic să o iau și de data aceasta în ordine cronologică. Sau aproape cronologică, în funcție de cum mă mai ține memoria.

https://instagram.com/p/6Icub2nvBx/?taken-by=danielabojinca

În prima zi a fost cu ghinion. Ne-am hotărât să mergem mai mulți bloggeri cumașina lui Pandutzu (aka băiatu cu steagu) și, surpriză, mașina avea pană. Așa că dă-i și caută vulcanizare sâmbăta, după ora patru. O adevărată fericire, dacă pot spune așa.

Dar nu-i bai, s-a rezolvat relativ repede cu pana și am ajuns și la festival (la al doilea concert – Kwabs). Iar după ce i-am ascultat pe toți ( Kwabs, The Maccabees, La Roux și Foals, fără Circa Waves că nu i-am prins), am dat verdictul: LA ROUX au fost CEI MAI TARI! Adică eu am adorat la propriu vocea tipei. E absolut genială. Pe locul doi în prima zi situându-se cei de la Foals.

N-am reușit să fac prea multe activități în prima zi de Summer Well . În pauze am fost mai mult prin recunoaștere, ca să știu exact unde trebuie să mă duc a doua zi ca să fac ce mi-am propus. În prima zi doar m-am dus cu Sorin, bloggerul meu bodyguard, la standul Orange să ne luăm baterie externă pentru telefon și cartelă gratuită pentru net nelimitat la Summer Well și următoarele 58 de zile (60 în total). Și era foarte tare că atunci când se descărca puteai să te duci să o schimbi cu una încărcată. Sau, dacă nu, mai aveai opțiunea V-tree, să-ți încarci telefonul. Și, uite așa, nu mai aveai probleme cu descărcatul telefonului. Aplauze pentru Orange la faza asta căci, pentru orice festivalier, este important ca bateria telefonului să fie mereu încărcată astfel încât să poată să facă cronici live de la festival.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1001661169885527&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=1

A doua zi, iar i-am ratat pe primii care au concertat și anume pe Sohn, din cauza traficului. Am ajuns abia la Foxes. E bine și așa, decât deloc, nu? Iar în cea dea doua zi cel mai mult mi-au plăcut cei de la Kasabian și cei de la Jungle. Habar nu am, au fost, să zicem, mai pe spiritul și caracterul meu.

Însă, dacă ar fi să spun care mi-a plăcut mai mult per ansamblu, dintre toți cei care au cântat în astea două zile, aș rămâne tot la LA ROUX. M-am îndrăgostit iremediabil de muzica lor.

Acum, să mă laud cu cea mai tare chestie care mi s-a întâmplat în cadrul festivalului. Dacă ați fost acolo, cu siguranță i-ați auzit pe cei de la Jungle, în mijlocul concertului lor, spunând: „We love your flags, guys!”. Ei bine, eu fluturam unul dintre steagurile alea (ăla de se vede mai jos, că-s mai scundă decât Sorin, el fluturându-l pe celălalt). Practic i-am luat gloria lui Pandutzu care, în momentul ăla, făcea poze.

steag summer well

Foto pandutzu.com

În cea de-a doua zi am și reușit să fac mai multe activități. M-am plimbat pe la cortul Orange, să mă joc, evident. Doar că n-am prea reușit. Nu știu cum se făcea, dar în fiecare pauză erau atât de mulți, încât nu apucam repede să încep că și începea următorul concert. N-a fost cu noroc pentru mine. Dar măcar am ajuns acolo și am încercat, nu?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1002248363160141&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=1

Mă bucur că am prins balonul de la Orange la Summer Well. Balonul ăla chiar a fost o experiență faină. Și, pentru că-i mai frumoasă poza cu el, am să vi-o arăt și vouă. Iar dacă veți avea ocazia, nu ezitați să vă urcați într-o asemenea jucărie. E atât de fain încât nu poți descrie sentimentul.

https://instagram.com/p/6K8VtsHvPE/?taken-by=danielabojinca

Ohhh, da. Cum era să uit să vă spun despre cel mai frumos pahar pe care-l am acum acasă? Cred că-i cea mai frumoasă și mai vie amintire de la festival, căci o să-l am mereu cu mine, să-mi amintească de experiența asta frumoasă la care, cu siguranță, am să revin. E un festival frumos, cu muzică bună. Trebuie să mai existe ediții viitoare, doar că puțin mai lungi. Să apuci să te bucuri mai mult de festival, nu să simți că abia a început și s-a și terminat. Așa că, Summer Well, festival frumos, ne vedem și la anul. Sper!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1002005849851059&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=1

You may also like

3 comments

2 x #baiatucusteagul la Summer Well – Running through life august 11, 2015 - 16:07

[…] aventura de la Summer Well a pornit de la invitația Orange România și inițiativa Danielei de a-mi propune să o […]

Reply
RaduThor august 11, 2015 - 19:57

Untold, Summer well, mă întreb ce mai urmează! 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 11, 2015 - 22:17

Sincer, nu aș putea să-ți spun :)). Nu știu nici eu ce mai urmează. La Summer Well m-am decis să merg cam cu 3 zile înainte :)). Iar la Untold cu 4 zile înainte.

Reply

Leave a Comment