Home Muzică Weekendul ăsta ne vedem la Summer Well!

Weekendul ăsta ne vedem la Summer Well!

by Daniela Bojincă
summer well 2015

Da, la invitația celor de la Orange România, susținătorii festivalului, weekendul ăsta o să ne vedem la Summer Well, unde o să fie multă distracție, muzică, filme (la Orange Pop Up Cinema) și o grămadă de activități pe care le puteți descoperi și voi fiind prezenți acolo.

Pe mine, sincer, n-aș putea spune unde mă găsiți, ori pe unde ne-am putea întâlni căci, la cum mă știu, pe lângă concertele pe care abia le aștept, sigur o să mă plimb pe tot domeniul Știrbei ca să am parte de o experiență cât mai vastă și să apuc să fac cam toate trăznăile pe care organizatorii ni le pun la dispoziție.

Dar, ca să dau oarecum un loc de întâlnire pentru cititorii mei, care știu că o să fie pe acolo, că doar se lasă cu distracție, puteți da ture pe la cortul Orange, unde o să mă găsiți jucându-mă, evident. Au o serie de device-uri, jocuri, un photo wall și un studio de înregistrări unde poți cânta melodii de la Summer Well, iar apoi, desigur, să te amuzi pe seama vocii tale (bine, nu știu de voi, dar eu sigur asta o să fac). Deși am  21 de ani, din perspectiva buletinului, corpul și mintea mea spun că am 12. 2 contra 1. Deci încă sunt la vârsta aia la care mă pot juca, nu?

Iar alături de mine vă puteți bucura și voi de experiența pe care cei de la Orange o oferă. Adică, cu cât mai mulți, cu atât e și distracția mai mare, nu? Întotdeauna te distrezi mai bine și mai frumos în grup. Măcar nu râzi singur, de nebun. Râzi cu cineva.

Însă, știți ce aștept eu cel mai mult în momentul de față? Să mă dau cu BALOOONUUUL! Da, au un balon cu aer cald în care te poți da. Iar sporturile astea extreme sunt, oarecum, moartea mea (în sensul bun al expresiei). Mereu mi-am dorit să mă dau în balon, la fel cum îmi doresc să mă dau și cu parașuta, ori să fac bungee jumping. Am eu o listă a mea cu experiențe faine pe care să le încerc în viața asta (na… fiecare om cu nebuniile lui,nu?).

Așadar și prin urmare, ne vedem la Summer Well ca să ne bucurăm de muzică bună, filme și o groază de activități interesante.

P.S. Sper să mă văd cu cât mai mulți pe acolo!

You may also like

2 comments

Loredana august 9, 2015 - 18:55

Din pacate sau din fericire unii dintre noi sunt plecati in vacanta. 🙂 Distractie frumoasa!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 10, 2015 - 16:17

Păi ce să zic, îmi pare rău și în același timp mă bucur! Cu siguranță ai parte de distracție și în vacanță.

Reply

Leave a Comment