Home Filme Cam așa a fost experiența VIP Cinema City cu Ouija

Cam așa a fost experiența VIP Cinema City cu Ouija

by Daniela Bojincă
vip cinema city ouija

Am sărbătorit Halloween-ul mai devreme, anume săptămâna trecută, într-un cadru restrâns, la VIP Cinema City, cu un film de groază bonus. A fost o experiență faină despre care vreau să povestesc în rândurile ce urmează. 

vip cinema city ouija

Ce înseamnă să fii VIP Cinema City?

Am să o iau pe puncte, ordonat și frumos:

  • te bucuri de preparate culinare variate și gustoase, la discreție, căci e bufet suedez, realizate pe loc de un bucătar șef; eu am gustat câte puțin din fiecare și nu m-am putut hotărî asupra unui preparat favorit. 
  • tot la discreție ai și nachos, popcorn și suc; mie cel mai mult mi-a plăcut sucul natural de portocale.
  • fotoliile din piele sunt confortabile și ajustabile (le reglezi tu pe un display cu touchscreen – dai scaunul mai pe spate și ridici partea din față să stai cu picioarele ca în pat); al meu însă, în momentele cheie ale filmului, se dădea singur ba pe spate ba pe față (a făcut filmul ăla să fie și mai intens trăit și să mă sperii de fiecare dată atât de tare încât am fost o comedie în sine pentru colegii din partea dreaptă și stângă a mea).
  • apoi ne-am bucurat și de mix-urile unui DJ: ăia mai talentați și-au etalat și talentele în materie de dans.

vip cinema city

Cum a fost filmul Ouija: Origin of Evil

Nu pot spune că sunt fanul filmelor de groază, pentru că nu sunt. Iar ceea ce urăsc cel mai mult într-un film de groază sunt țipetele alea care nu te sperie, ci te asurzesc. Când toată sala râdea, căci sunt și oameni care nu-s deloc sperioși, eu mă înfigeam în scaunul ăla care se mai și ajusta singur după bunul lui plac.

Felul cum a fost construită povestea, de la înșelătorie până la a crede în forțe mistice, personal mi-a plăcut. Mi s-a părut interesantă.

Ce este Ouija și de ce Ouija?

Ouija este o planșetă a spiritelor, plană, marcată cu literele alfabetului, numere de la 0 la 9, cuvintele „DA” și „NU”, „Salut” și „La revedere”, cât și diferite elemente și simboluri grafice. Planșeta asta vine însoțită de o altă placă din lemn mai mică, cu o lupă în mijloc, care indică simbolurile grafice ce formează mesajul unui spirit, în timp ce participanții ședinței de spiritism țin mâna pe ea.

ouija

În jurul acestei plăci Ouija este formată intriga poveștii filmului. Când Doris Zander (Lulu Wilson) descoperă placa Ouija, dintr-o joacă de-a spiritele a întregii familii, totul devine real. Spiritele prind viață, Doris este posedată și prin ea se află povestea Doctorului Diavolului și a victimelor sale.

Povestea filmului se concentrează pe spiritul chinuit de Doctorul Diavolului și pe salvarea fiicei cea mică a familiei Zander din mâinile spiritului chinuit.   Dacă reușește cineva să o salveze, rămâne de văzut.

Hai și tu la film

Nu știu cum e filmul ăsta într-o sală normală de Cinema, dar la VIP Cinema City cred că e mai interesant. Așa că dacă ai ocazia să experimentezi cum e să fii VIP Cinema City, zic să nu ratezi. Filmul e disponibil în cinematografele din țară din 28 octombrie 2016, fiind ditreibuit de Ro Image 2000.

Sursă YouTube (user Universal Pictures)

You may also like

1 comment

Cum a fost Atomic Blonde la VIP Cinema City | DanielaBojinca.ro august 31, 2017 - 17:06

[…] am văzut Atomic Blonde la VIP Cinema City din Park Lake. Și, la fel cum am povestit și data trecută când am fost la VIP Cinema City în Park Lake despre experiența VIP și filmul pe care l-am văzut, așa am să fac și […]

Reply

Leave a Comment