Home Muzică A treia zi la Untold Festival

A treia zi la Untold Festival

by Daniela Bojincă
untold

Așa cum deja v-am obișnuit de două zile, m-am apucat să scriu despre cum a fost în fiecare zi la Untold Festival. Drept urmare, primele două zile o să le găsiți aici și aici.

https://instagram.com/p/54Dg2RHvCj/

Astăzi urmează să vă povestesc despre ziua de ieri de la Untold și anume despre ziua cu umărul trei. Zi care, drept vă spun, a fost la înălțimea celorlalte două. Organizatorii chiar au știut ce și cum să facă astfel încât spectacolul ăsta să fie mega-super-extra-hiper-awesome!

În seara cu numărul trei mie, personal, nu știu de alții, dintre toți cei care au cântat la Untold, mi-a plăcut John Newman, Tinie Tempah și Armin Van Buuren. Și probabil mi-ar fi plăcut și cei de la Radio Killer dacă ar fi ajuns. Dar n-au mai ajuns. Așa că programul a fost umplut de Tinie Tempah și Armin Van Buuren.

Iar spectacolul cel mare din seara precedentă de la Untold, l-au avut cei de la Tinie Tempah și Armin Van Buuren, fără a putea spune care dintre cei doi a fost cel mai cel. În schimb aș putea spune că cel mai fain spectacol a fost făcut de Avicii în a doua zi de Untold. Desigur, sunt pur subiectivă și el mi-a plăcut cel mai mult din toate punctele de vedere.

Vreau să vă spun, în cadrul acestui articol, că Armin Van Buuren mi-a câștigat pe deplin inima atât prin faptul că e drăgălaș foc, foc, foc, cât și prin faptul că a avut un moment dedicat României, cu steag și toate cele. Și, în plus de asta, a încercat mereu să comunice cu publicul, nu doar să-i mixeze melodii pe care să danseze. 

Acum, să vă spun și despre păpușa gonflabilă? Hai că vă spun.

Inițial, am stat în fața scenei. Apoi ne-am urcat în arenă, pe scaune, să vedem mai bine. Și, de acolo de sus, în mulțimea de oameni, dansa în brațele unuia o păpușă gonflabilă, dezbrăcată, care a plecat așa prin mâinile oamenilor până la scenă. A fost maxim momentul :)). Toți cei de sus se uitau la tipul cu păpușa :)).

Eu l-am mai văzut și acum vreo două zile, prin parc, cu păpușa în brațe, doar că atunci era îmbrăcată. Desigur, era la fel de amuzant și toată lumea întorcea capul după el și păpușa lui gonflabilă. Ce-i drept, le stătea și bine.

Mă întreb oare cum o să fie a a patra zi? Ultima zi de Untold. Personal, mă aștept la un spectacol de zile mari pe toate scenele, că doar e ultima zi și trebuie să fie de-a dreptul memorabilă, nu?

Și, pentru că nu-s rea, vă las și vouă câteva poze profi, făcute de alții, că eu n-am telefon care să facă poze bune pe timp de noapte, ca să vedeți și voi, în imagini grăitoare, cum a fost a treia zi la Untold. Pam Pam.

P.S.: Nu aruncați cu pietre. Mulțumesc!

https://www.facebook.com/3.14shky/posts/997631010288543

You may also like

Leave a Comment