Dincolo de sunet – eveniment caritabil pentru 120 de copii

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on

Când m-a contactat Ioana, studentă în an terminal la masterul de Marketing și Comunicare în Afaceri, FEAA, din cadrul UIAC Iași, una dintre persoanele care organizează acest eveniment, să scriu despre acest eveniment, ca el să ajungă la cât mai multă lume, am fost tare încântată și am acceptat numaidecât, fără să stau prea mult pe gânduri căci, până la urmă, de ce să nu ajuți dacă poți?

Evenimentul Dincolo de sunet, sub sloganul O inimă deschisă, un Pas spre educație, este un eveniment caritabil, organizat de către Dream Builders, o echipă formată din 18 masteranzi în anul II la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iași, ce are ca scop ulterior înființare și amenajare a unui centru educațional de recuperare și incluziune socială pentru 120 de copii ce trăiesc în condiții nefavorabile la marginea Iașului, caz oferit/propus de Asociația Salvați Copiii, filiala Iași. Copii abuzați sexual și emoțional, bătuți, malnutriți și care au suferit și suferă din punct de vedere medical.

dincolo de sunet

Cum se va întâmpla mai exact asta? Ei bine, se organizează un eveniment cultural-artistic, de tip concert, intitulat Dincolo de sunet, în care vor apărea pe scenă artiști naționali și locali, din Iași, precum Liviu Teodorescu, Cezar Dometi, Andrei Andronachi (iluzionistul și comediantul de la Românii au Talent) și Dance Energy.

Ceea ce poți face tu, dacă ești din Iași și vrei să ajuți, este să participi la evenimentul Dincolo de sunet, să cumperi bilet (pot fi achiziționate de la Librăria Cărturești din Iulius Mall Iași) și, dacă te mai ține buzunarul, eventual să mai faci o donație. Dacă nu ești din Iași, ci din capătul celălalt al țării, ori al globului, poți intra la ei pe site (îl las mai jos), să-i contactezi și să găsiți împreună o formă prin care să poți dona bani cauzei. Acum, dacă asta nu se poate face, nu-ți dă nimeni cu parul în cap. Ajutorul se poate da și prin alte forme, gen: spusul mai departe și altora – dai sfoară-n țară despre treaba asta, printre prietenii tăi și tot așa. Doar așa se pot mișca lucrurile: aflând cât mai multe lume. Donațiile oferite pentru a participa la evenimentul Dincolo de sunet vor fi folosite cu scopul de a ajuta la înființarea și amenajarea Centrului Educațional din Iași al Asociației Salvați Copiii, care să asigure servicii psiho-socio-educaționale pentru copiii defavorizați din zona șes Bahlui și Cartierul Dacia.

Evenimentul Dincolo de sunet va avea loc în data de 15 mai 2015, începând cu orele 18:00 la Teatrul Luceafărul, Iași. Alte detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook http://facebook.com/dincolodesunet dar și pe site-ul oficial al evenimentului http://dincolodesunet.ro.

You may also like

2 comments

mariajun mai 3, 2015 - 12:22

Felicitari pentru proiect! Din partea mea un like. si succes!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky mai 3, 2015 - 12:34

Mă bucur tare mult dacă vă încântă ideea acestui proiect. Merită, într-adevăr, multe aprecieri!

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More