Home Personal Constant aflu lucruri noi despre Noriel

Constant aflu lucruri noi despre Noriel

by Daniela Bojincă
noriel

noriel

Când am început prima dată să scriu pentru Noriel, al căror fan sunt, iar drept dovadă stă multitudinea de jocuri pe care o am de la ei, credeam că de la Noriel poți să cumperi doar jucării și cam atât. Sau cel puțin asta observam eu de fiecare dată când intram în magazinul lor căci, recunosc, pe site nu comandam. Și nu că nu îmi e ușor să comand online, dar mă simt mult mai bine printre jucării, în mod fizic și direct.

Ulterior, după ce am început să scriu și m-am documentat mult mai bine asupra conținutului site-ului lor, nu doar ce mă interesa pe mine, am descoperit că vând și alte chestii pentru copii mici. Spre exemplu, lapte praf. Ca mai apoi să aflu că vând și mobilier, cât și scutece pampers. Adică la ei, găsești absolut tot ce vrei și ce nu vrei când vine vorba de un copil mic. Practic, nu trebuie să te plimbi prin enșpe mii de locuri după diferite chestii gen: cărucioare, scutece pampers, mobilier, jucării și așa mai departe. Le găsești pe toate într-un singur loc. Și e fain, cred, ca pentru un tânăr ce abia începe să experimenteze viața de părinte, să i se ușureze o muncă (a căutatului de lucruri pentru copii în mii de locuri). Sau cel puțin mie mi se pare că e așa.

Pe mine, spre exemplu, mă obosesc cumpărăturile și plimbatul prin o mie și-una de locuri. Cred că viața mea ar fi mult mai frumoasă dacă aș găsi tot ce aș avea nevoie într-un singur loc, fără să mă plimb dintr-un capăt în altul al orașului. Știu. Se numește comoditate. Și îmi asum asta în privința cumpărăturilor.

Drept urmare, comodității mele i-ar plăcea să existe și pentru ea un magazin unde să le găsească pe toate. Sau aproape pe toate. Bine, nu prea înțeleg eu de ce mă plâng, că eu mă pot încadra perfect în tiparul clienților Noriel. Sunt încă în target și, cred eu, am să fiu așa până la adânci bătrâneți. Pentru că asta înseamnă să fii minion cu acte-n regulă, ca mine.

You may also like

2 comments

Loredana aprilie 16, 2016 - 00:22

Nu ai stiut ca Noriel are pamapersi si biberoane? Ooh! Doua zile mananci doar mere rase cu biscuiti. Ia sa te vad acum: – Servetele umede pentru bebelusi gasim?

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 16, 2016 - 22:32

DOUĂ ZILE MERE RASE CU BISCUIȚI? DOAMNE!!! Am ADORAT mâncarea asta când eram mică. O disperam pe mama cu ea. :))
Și, dacă ai pomenit tu de șervețele umede pentru bebeluși, probabil că găsim și d-astea :)).

Reply

Leave a Comment