Hai la teatru în Cuibul Artiștilor – acum și în afara Bucureștiului

by Daniela Bojincă

Îmi place mult în Cuibul Artiștilor. Mă simt minunat de fiecare dată când le trec pragul. Și am mai scris despre cuibul lor, acum ceva vreme, aici. Și cred că oamenii ca ei merită promovați constant. Sunt geniali. Sunt tineri. Și sunt și frumoși.

Tot am mai vrut să scriu un articol despre ei, despre piesele pe care le-am văzut și mi-au plăcut și pe care să le recomand și altora și am tot amânat. Și mă bucur că am făcut asta, pentru că acum se întâmplă ceva și mai frumos în cuib decât tot ceea ce s-a întâmplat până acum.

cuibul artistilor turneu caritabil

Cuibul Artiștilor pleacă în turneu în 10 orașe din țară în scop caritabil

Încep de mâine, în Craiova, la Casa de Cultură a Studenților de la ora 19:00  și continuă până pe 12 aprilie în Timișoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Iași, Suceava, Galați, Ploiești și Brașov. Așa că dacă ești dintr-unul dintre aceste orașe, îți recomand cu cel mai mare drag și cu cea mai mare căldură să te duci să-i vezi pe Victor Țăpeanu (Absolvent UNATC, Actor la Teatrul Național București), Vlad Basarabescu (Absolvent UNATC, Actor la Teatrul Mic) și Serin Jemaa (Student Anul II UNATC) care sunt absolut geniali, în piesa O zi de vară

Dacă ai să te duci, îți garantez eu că ai să te îndrăgostești de ei. De toți 3. Sunt delicioși. Și ca să susții o cauză nobilă deoarece Cuibul Artiștilor își propune ca din donațiile pe care le strâng în cadrul fiecărui spectacol să doteze maternitatea din Câmpina cu aparatură de specialitate (da, la ei intrarea e liberă și ulterior tu stabilești prețul piesei printr-o donație opțională).

Au început cu un concept minunat de a oferi 300 de zile de teatru altfel, fără bilet, doar prin donații opționale, cu vin și apă din partea casei la fiecare spectacol și au ajuns la conceptul ăsta extraordinar de minunat #cuinimalateatru prin care vor să ajute. Să schimbe ceva în societatea în care trăiesc.

Am să-ți las și data exactă în care vor ajunge în fiecare oraș și unde își vor susține fiecare spectacol, ca să știi cum să-ți faci programul de pe acum.

cuibul artistilor turneu

Despre piesa O zi de vară

Înainte de toate, eu vreau să mai laud puțin actorii. Și să vă zic că, dacă joacă acest trio, o să fie o piesă excelentă despre cum o femeie sucește mințile a doi bărbați și la ce metode recurge ea ca să cucerească un bărbat. E o piesă care surprinde atât războiul ăla dintre o femeie și un război, cât și dintre bun bărbat care a reușit în viață și unul care nu. 

O să râdeți mult. Sunt trioul perfect. Sunt preferații mei. Și sigur o să fie și preferații tăi și abia o să aștepți să revină, așa cum cei care ne-am obișnuit să mergem la piesele lor de teatru din București, abia așteptăm să-i revedem mereu.

Ce piese să mai vezi de la ei

Pe toate pe care le apuci, sincer. Toate-s faine. Însă, preferata mea e Nunzio (cu Victor Țăpeanu și Vlad Basarabescu). E cea mai emoțională piesă a lor, cu muzică live la violoncel pe fundal. Apoi urmează Avioane de hârtie la care am plâns efectiv. Mi-a plăcut și Ce vine dupăCine sapă groapa? (prima piesă pe care am văzut-o în Cuibul Artiștilor), Aventuri contemporane, cele două piese din #incubatorAmbrios și pe toate celelalte pe care le mai joacă și pe care eu n-am apucat încă să le văd. Dar sunt sigură că-s toate cel puțin la fel de bune ca și cele pe care le-am văzut deja. 

Așa că hai în Cuibul Artiștilor să vezi piesa O zi de vară!

Așa. Fă-ți rezervare. Stabilești singur prețul. Și te relaxezi. Am să-ți las aici evenimentul și toate detaliile: unde poți să-ți faci rezervare, eventualele schimbări care s-ar putea să mai apară pe parcurs și de asta. Sunt niște oameni care joacă mai mereu spectacolele cu toate scaunele ocupate în sală. Și asta cred că ar trebui să însemne cu adevărat ceva.

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More