CHIPS: polițiștii de belea – o comedie genială

by Daniela Bojincă
chips politistii de belea

Săptămâna trecută am văzut filmul CHIPS: polițiștii de belea și mi s-a părut o comedie genială. Am râs când am văzut trailerul de m-am spart și mi-am zis că abia aștept să apară și filmul. Și apoi am râs și la film de m-am spart de tot. Și eu când râd la o comedie de sunt pe jos, pentru mine, aia e o comedie genială. Minunată. Excelentă. Nu știu de tine dacă râzi sau nu la ea, dacă ți se pare bună ori ba, dar atâta timp cât eu am râs, pentru gusturile mele e genială. Și, practic, asta e tot ce contează când vezi un film: să-ți placă în primul rând ție. Pam Pam!

chips politistii de belea

Povestea filmului CHIPS: polițiștii de belea

Avem doi polițiști. Jon Baker (Dax Shepard) și Frank „Ponch” Poncherello (Michael Peña). Primul se înrolează în poliție ca să-și salveze căsnicia după ce cariera de motociclist profesionist a luat sfârșit din cauza unor accidentări multiple. Cel de-al doilea este un agent FBI din Miami care ajunge în California sub acoperire (patrula autostrăzile alături de Baker) în timp ce investiga cazul unor jafuri ciudate cu suspecți interni.

Cei doi fac echipă în patrulatul autostrăzilor și, fără să-și dea seama, fac echipă și în rezolvarea cazului acelor jafuri ciudate. Și aici vine partea comică. Modul în care ei devin și acționează ca o echipă. Modul în care se încheagă ca echipă este cât se poate de comic. Iar ca exemplu am să vă las mai jos trailerul.

Ce mi-a plăcut la filmul CHIPS: polițiștii de belea

Dacă am râs de situațiile în care au fost puse cele două personaje și de interpretarea lor, înseamnă că mi-au plăcut tare mult actorii. În special Michael Peña în rolul lui Poncherello (un nume pe care nici măcar nu-l putea pronunța). Mimica lui. Tonalitatea lui. Și gesturile îl făceau de-a dreptul delicios. Să-l pui pe rană, nu alta (ceva parte de proverb românesc care mi-a venit acum în minte și mi se pare că se potrivește)

Apoi, mi-a plăcut faptul că, pe lângă comedie, au avut și puțină dramă în povestea lor. Atâta cât să o facă mai frumoasă, mai interesantă și mai cu sens, nu doar un hă hă hă continuu. Are și ceva suspans povestea asta. Are și ceva intrigi. Ce să mai, e presărată cu de toate. 

De ce să mergi și tu la film

E simplu. Ca să râzi. Dar nu te duce singur. Du-te cu niște prieteni. Ca să vă spargeți împreună de râs. E o comedie bună. De ceva timp n-am mai râs chiar așa la o comedie, încât să simt că mă prăpădesc acolo de râs. Așa că, dacă vrei să ai o seară memorabilă cu prietenii, du-te și vezi filmul ăsta împreună cu ei. Sau cu familia. Sau cu toții.

Filmul a intrat în cinematografe din 24 martie 2017 și este distribuit de Freeman Entertainment.

Sursă YouTube (user Warner Bros. Pictures)

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More