Personal, mie mi se pare foarte tare ideea unui duel cinematografic! Însă, ca în marea majoritate a cazurilor, la unele dintre cele mai faine evenimente de genul, eu nu pot ajunge. Da te trimit pe tine, dacă vrei, desigur: vineri, 29 mai, pe Promenada Mall, la cinematograful în aer liber.

duel cinematografic

Dueliștii, Cristina Băzăvan și Cristian Manafu, se duelează în filme (… dăăă!). Au zis să reia ideea de anul trecut și anul acesta, dat fiind faptul că a fost foarte tare. Și, dacă lumii place, de ce nu, nu?

Acest duel se dă între un film romantic și unul de acțiune. Cristina-i cu romantismul din câte se pare, iar Cristian cu acțiunea. Așadar filmele pe care le poți vota aici sunt Interstellar și You’ve Got Mail.

Și, deși îmi plac tare mult filmele romantice, de data asta înclin să-l votez pe cel de acțiune. Adică susțin vizionarea filmului Interstellar. Filmul ăsta e de-a dreptul răvășitor și merită atenția tuturor celor care nu l-au văzut până acum. Bineînțeles, nici You’ve Got Mail nu se lasă mai prejos când vine vorba de calitatea filmului. Dar votul meu se duce către Interstellar. Fie ca cel mai bun să câștige acest duel.

Filmul care va strânge cele mai multe voturi va fi proiectat în seara de vineri, 29 mai, pe Promenada Mall. Și, desigur, duelistul câștigător îți va mulțumi. :))

E important să știi și când va fi vizionarea, nu? Ei bine ea va începe la ora 21:00, dar dacă vrei să cunoști oamenii ăia faini de acolo, eu ți-aș sugera să te duci de la 20:00 ca să ai parte și de puțină socializare. Niște cunoștințe noi să știi că nu strică niciodată. Mai bine cu, decât fără (doamne ce filosof a născut mama).

Și, dacă vrei, poți să-ți iei cu tine și-un prieten, căci zona cinematografului în aer liber poate primi până la 600 de spectatori. Dotările tehnice sunt de ultimă generație. Filmele vor fi vizionate în format HD, datorită unui proiector outdoor unic în România, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit și „The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care îl folosesc în concerte  Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia. Deci o să fie o experiență foarte tare și sunt sigură că o să-ți placă dacă n-ai mai fost acolo până acum.

Mai multe detalii despre duel găsești și pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/05/duel-cinematografic.jpghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/05/duel-cinematografic-150x150.jpgDaniela Bojincă - PishkyBloggingFilmeblogger,cinema,cristian manafu,cristina bazavan,daniela bojinca,duel,interstellar,promenada mall,You’ve Got MailPersonal, mie mi se pare foarte tare ideea unui duel cinematografic! Însă, ca în marea majoritate a cazurilor, la unele dintre cele mai faine evenimente de genul, eu nu pot ajunge. Da te trimit pe tine, dacă vrei, desigur: vineri, 29 mai, pe Promenada Mall, la cinematograful în aer...