Fac parte dintr-o generație care se plictisește repede de lucruri. Eu mă plictisesc repede. Amicii mei se plictisesc repede și, majoritatea oamenilor cu care ajung să interacționez se plictisesc repede de câte un lucru și vor mereu altceva. Nu știu tu cum ești, dar oamenii din jurul meu așa sunt. Vor ceva nou în fiecare zi. Mă rog, ai prins tu ideea. Sper.

Și, de obicei, când ne plictisim de un lucru, întrebăm prin grupul nostru de prieteni ce ne-ar recomanda. Iar pe mine, când mă întreabă cineva ce să aleagă dintre X sau Y model de telefon, eu îi zic să le ia pe amândouă. Unul să-l păstreze și unul să mi-l dea mie. Desigur, cum asta nu-i posibil, ajung să-l sfătuiesc să-l aleagă pe cel care i se pare cel mai bun în materie performanță și pe ăla pe care mi-ar plăcea și mie să mă joc. Că la ce mai sunt bune telefoanele prietenilor, dacă nu să te joci și tu pe ele, măcar din când în când?

Și, pentru că-mi place tare mult să fac recomandări și sunt un as în tehnologie, o adevărată mama omida, vreau să-ți recomand noul Samsung S6, proaspăt scos pe piață.

1. Pentru că vreau să-l testăm împreună.

Și 2. Ei bine, pentru că vreau să-l testăm împreună. 😀

Acum, serios, nu ți-ar plăcea să ai ultimul telefon de pe piață, cu cameră de 16 MP pe spate și 5 MP pe față? Pe bune că mie mi-ar plăcea să facem niște poze și să ne mândrim cu ele pe Instagram și pe oriunde altundeva mai apucăm.

Adică, după că-ți recomand un telefon bun, să nu măscoți și pe mine la o poză, un joc, un test, ceva?

Mulți m-ar întreba acum de ce mă interesează pe mine să am un telefon cu mulți mega pixeli, când pentru asta s-au inventat aparatele de fotografiat. Ei bine, în concepția mea modernistă, ar trebui să ai un telefon din ăsta pentru că nu tot timpul umbli cu aparatul după tine. Și niciodată nu se știe când îți iese un cadru care merită pozat și surprins cât mai bine, iar tu n-ai cu ce. Un telefon cu mulți mega pixeli e numa bun. Telefonul îl porți mai mereu cu tine.

Însă, pe lângă mega pixelii pe care probabil și tu te așteptai să-i aibă, greutatea de 132 de grame, pe mine m-au surprins senzorii ce-i are încorporați, în special cel care monitorizează pulsul, cât și accelerometrul. Bine, și senzorul de amprentă, pe lângă lanternă, giroscop, proximitate, busolă, barometru și hall. Dar ăla de monitorizat pulsul mi se pare cel mai tare. Până acum erau aplicații. Acum încorporează direct senzorul care, doamne ferește, nu se știe când îi bun. Dar zic să nu te mai aburesc cu tot felul de detalii ale specificațiilor tehnice, încorporate în textul meu, așa că ți le las pe toate, frumos structurate, direct aici.

Și acum, pentru că sunt genul ăla de om care, până la urmă, indiferent de specificațiile tehnice, desigur, ținând cont puțin și de ele, eu îmi aleg telefoanele, laptopurile și alte drăcovenii după culoare și design, nu-i așa că telefonul ăsta-i atât de frumos încât nu vi se mai iau ochii de la el și l-ați lua acasă? Indiferent de răspunsul vostru, acum ziceți și voi ca mine și nu-mi distrugeți visul frumos.

samsung galaxy s6 edge

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/06/samsung-galaxy-s6-1024x547.jpghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/06/samsung-galaxy-s6-150x150.jpgDaniela Bojincă - PishkyPersonalcamera 16 mp,camera fata 5 mp,camera foto telefon,samsung,samsung galaxy,samsung galaxy s6,samsung galaxy s6 edge,smartphone,telefonFac parte dintr-o generație care se plictisește repede de lucruri. Eu mă plictisesc repede. Amicii mei se plictisesc repede și, majoritatea oamenilor cu care ajung să interacționez se plictisesc repede de câte un lucru și vor mereu altceva. Nu știu tu cum ești, dar oamenii din jurul meu așa...