Home Cultură Ane Brun vine în România. Hai la concert!

Ane Brun vine în România. Hai la concert!

by Daniela Bojincă
ane brun

Acum, cine-i Ane Brun, deși sunt sigură că știi? Cântăreață!

Ane Brun e norvegiancă. Are 39 de ani și niște ochi minunați. E simpatică. Compune mereu pentru chitara și pian. Și cântă al naibii de bine! Are piese folk, lente și minunate. Atunci când o asculți pe Ane Brun, intri așa într-o stare din aia de relaxare și de semi-meditație. Cel puțin mie mi se întâmplă asta. Și-mi place asta.

Ane Brun este ea.

ane brun

Mi-am zis că, atunci când am ocazia, să promovez cât mai multe lucruri faine: concerte, chestii culturale, proiecte etc. Așa că, de data asta vreau să vă spun mai multe despre concertul norvegiencei Ane Brun, primul ei copncert de la București și din România. Concertul va avea loc pe data de 10 mai, la Sala Radio, de la ora 20:00, așa că, dacă vrei să ajungi și tu la concert, trebuie doar să-ți iei bilete, care sunt între 95 și 175 de lei, din rețeaua Eventim. Iar davă vrei să afli mai multe despre cum va fi concertul și ce va aduce Ane Brun nou în România, poți afla de aici.

Ce-aș putea eu să-ți spun despre ea, este că se află prin topurile muzicale de vreo 10 ani și are 3 prestigioase trofee Spellemannprisen – e un fel de premiu grammy la norvegieni. Și, anul trecut, single-ul ei Don’t leave a fost ascultat într-una dintre cele mai celebre pauze de reclame, în timpul Super Bowl-ului, pe coloana sonoră a unui spot al Asociației Americane pentru Lupta împotriva Cancerului. Treaba asta-i chiar foarte tare pentru un artist pentru că, ce-i care aleg piesa și artistul, se uită să-l aleagă pe cel mai bun dintre cei buni ca reclama lor să prindă la public. Caută artistul acela iubit și îndrăgit care să-i aducă mai aproape de reclamă și de mesajul acesteia. Asta spune multe despre ea.

Mie-mi place cum cântă Ane Brun. Și sunt sigură că-ți place și ție, că n-are cum să nu-ți placă așa ceva. Așa că, dacă-ți place, hai la concert. Știu că avem cu toții Youtube dar, un concert live, nu se va compara niciodată cu o melodie înregistrată într-un studio și urcată pe un site. Într-un concert live, muzica se simte cu totul altfel. E mai puternică.

Cel mai mult, de la ea, îmi place melodia Daring to love din filmul A thousand times good night (care-i foarte tare!!!). Melodia asta îmi ajunge acolo, în adâncul sufletului. Mă atinge cumva și mă atinge bine de tot.

Sursă Youtune (user Ane Brun)

Dacă vrei să afli și despre alte evenimente la fel de faine, îți recomand să arunci un ochi aici.

You may also like

Leave a Comment