Home Filme De azi sunt un personaj în Game of Thrones și #UrzealaBloggerilor – Dryevisi Targaryen

De azi sunt un personaj în Game of Thrones și #UrzealaBloggerilor – Dryevisi Targaryen

by Daniela Bojincă
game of thrones 5

Mă numesc Dryevisi și aparțin casei Targaryen pentru că așa au vrut zeii noi și cei vechi să se întâmple. Dryevisi Targaryen. Nu sunt o persoană foarte înaltă. Am ochii negri, pielea măslinie și părul ca abanosul, contrar genelor familiei mele. De drept, sunt o bastardă. Nu sunt soră de sânge pur cu Daenerys și cu Viserys. Însă, tatăl meu, Aerys II Targaryen, Regele Nebun, a avut grijă ca, imediat după nașterea mea, să mă numească prin act fiica lui legitimă. O Targaryen. Deși, indiferent de mamă și de acte, prin sângele moștenit de la tatăl meu sunt la fel de mult Targaryen precum sunt și frații mei.

game of thrones

Sunt cea dintâi născută și moștenitoare de drept a tronului. Tatăl meu, Aerys Targaryen, împreună cu mama mea, Myra, m-au avut înainte ca el să se căsătorească obligat (căci asta este realitatea neștiută) cu Rhaella Targaryen, mătușa și mama mea vitregă. Aerys și Myra au vrut să se căsătorească în secret, imediat după nașterea mea, însă zeii cei noi și cei vechi li s-au împotrivit, făcând în așa fel încât Rhaella să-i devină soție, iar tatăl meu să devină nebun. Nebunia lui a fost din cauza separării lui de mine și de mama mea Myra, ce reprezentam lumina ochilor lui și motivul pentru care ar fi luptat contra celor Șapte Regate, dacă viața noastră ar fi fost pusă, cumva, în pericol.

După ce tata s-a căsătorit cu Rhaella, aceasta din urmă a pus să fiu ucisă. M-au căutat în lung și-n lat, în afară de un singur loc. The house of black and white, din Braavos. Mama mea, Myra, a fost născută și crescută în Braavos, așa că m-a ascuns în locul pe care-l știa cel mai bine, locul în care copilărise, locul în care era sigură că nimeni nu avea cum să mă găsească și să-mi facă vreun rău, căci urma mea avea să fie pe veci pierdută căci, în casa aceea, am învățat să fiu un Nimeni. Am învățat să-mi schimb înfățișarea și personalitatea oricând, oricum și oriunde. Astfel, din Dryevisi Targaryen, am ajuns să fiu Nimeni.

Am fost însă prezentă la toate evenimentele importante din istoria celor Șapte Regate. Am fost printre oamenii lor, când Regele Robert a murit, când Eddard Stark a fost decapitat și m-am bucurat să văd cum întreg ținutul se dărâmă în mâinile lui Joffrey. M-am bucurat la fel de mult cum s-a bucurat familia lui de distrugerea familiei mele.

Am fost prezentă chiar și la moartea fratelui meu Viserys și, din când în când, mi-am analizat îndeaproape sora, pe Daenerys Targaryen, împreună cu toate deciziile ei. Vreau să mă asigur că este o persoană de încredere și că, împreună, putem recuceri Tronul de Fier și să redăm celor Șapte Regate pacea și liniștea de care au nevoie pentru a putea prospera, înlăturând sclavagismul și orice altă formă de înrobire și maltratare a oamenilor simpli, care nu au avut norocul să se nască într-o casă bogată, cu renume.

De-a lungul timpului, după moartea fratelui meu, am supus-o pe Daenerys la tot felul de teste, în prezent trimițându-i Fii Harpiei. I-am testat personalitatea, tăria de caracter, modalitatea de acțiune, deciziile finale și blândețea. Pentru planul meu am nevoie să fie o persoană ale cărei decizii să fie întotdeauna drepte și corecte față de popor căci, alături de ea, îmi doresc ca lumea să fie schimbată în bine. În plus, trebuie să o pregătesc pentru momentul în care o voi înștiința despre existența mea. N-aș vrea să fie tocmai ea persoana care-mi va tăia gâtul, când mă voi înfățișa în fața ei drept Dryevisi Targaryen.

Sper ca, prin mine și prin sora mea, dinastia noastră se reînvie căci, sub mâna uzurpatorilor poporul nostru suferă și este chinuit de crime și de multe alte nedreptăți. Eu Dryevisi din casa Targaryen, fiica Myrei și a lui Aerys Targaryen, promit să aduc poporului bunăstarea și prosperitatea de care are nevoie, domnind just și cu blândețe!

P.S. Atunci când ne vom recupera Tronul de Fier, o să dovedim că ne plătim datoriile vechi, vechi, mai ceva ca Lannisterii – noi însă, cei din casa Targaryen, o facem din punct de vedere moral!

You may also like

4 comments

Ninulescu mai 1, 2015 - 13:16

Valar morghulis !

Eu, Ghillymond Snow si fratele meu, Jon Snow, suntem alaturi de tine, printesa, si la nevoie te poti baza pe sabiile noastre si a celor apropiati noua ! <3

Reply
Daniela Bojincă - Pishky mai 1, 2015 - 13:35

Valar Dohaeris!

Dryevisi din casa Targaryen, fiica lui Aerys Targaryen, vă mulțumește pentru susținerea și loialitatea voastră în încercarea de a oferi poporului o lume mai bună!

Reply
Emil Calinescu mai 2, 2015 - 09:53

Promiti sa aduci poporului bunastare? Asta-mi suna a Dan Diaconescu :))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky mai 2, 2015 - 12:08

Să mi se scuze ignoranța, dar n-am treabă cu Dan Diaconescu.

Reply

Leave a Comment