Home Cărți Am primit cărțile lui Andrew Nicoll de la Editura All

Am primit cărțile lui Andrew Nicoll de la Editura All

by Daniela Bojincă
andrew nicoll

Andrew Nicoll – Scriitorul al cărui stil creează dependență!

Știți că vă spuneam în articolul ăsta că am primit o surpriză tare faină de la Editura All și anume o pagină umoristică cu și despre cele două cărți scrise de Andrew Nicoll: „Dacă citești asta înseamnă că am murit” și „A fost odată ca niciodată”.

Ei bine, la o zi după surpriza celor de la Editura All, am primit și cele două cărți ale lui Andrew Nicoll, mai sus menționate. Și, ca să mă credeți pe cuvânt, vă las o poză.

andrew nicoll

Coperțile, după cum bine cred că puteți remarca și observa, sunt de-a dreptul atrăgătoare și te provoacă să descoperi tot ceea ce se află în spatele lor, conținutul. Iar pentru mine acest aspect este un plus foarte mare. Cred că v-am mai spus eu și cu alte ocazii, în articolele de pe blogul vechi, ori pe Facebook, că atunci când mă aflu într-o librărie, vrând să cumpăr ceva dar fără să știu ce (și mi se întâmplă asta în 99.9% din cazuri), mă plimb printre rafturi, îmi arunc ochii în stânga și în dreapta, așteptând să mă cucerească vreo copertă, după care dau fuga la coperta din spate și citesc descrierea. Dacă m-au cucerit amândouă și m-au intrigat să descopăr ce se află dincolo de ele, apăi cartea-i ca și cumpărată. 

Imediat ce am primit cărțile și am terminat cu copilăriile (de obicei, atunci când primesc ceva, fac precum un copil de 2-3 ani căruia i-ai dat un maimuțoi… sau chiar mai rău), m-am întrebat pe care să pun prima dată mâna și în spatele cărei cortine să pătrund pentru prima dată. Și PAS. Că n-am reușit să mă hotărăsc. Și dacă eu n-am reușit să mă hotărăsc (ceea ce nu reușesc de fapt niciodată, că doar de-aia sunt născută sub semnul balanței), am apelat la prietenii mei de pe Facebook, prieteni cărora le mulțumesc pentru existența lor pe acest Pământ, pe Facebook, cât și în lista mea de prieteni. Ei mi-au dat o mână de ajutor, alegând în locul meu. Adică am făcut așa: spuneți-mi voi cu ce să încep prima dată și fie ca majoritatea să câștige. Și, tadadadaaam tadadadaaam tadadaaaam, fericita câștigătoare este cartea lui Andrew Nicoll ce poartă titlul… „Dacă citești asta înseamnă că am murit”. Pam Pam.

Așadar, prima recenzie care va apărea aici va fi cea a cărții „Dacă citești asta înseamnă că am murit” de Andrew Nicoll.

În plus, dragul meu cititor, dacă nu cumva ai văzut deja, în partea dreaptă a blogului vei găsi cartea pe care o citesc în momentul de față și pe care o recomand cu dragă inimă, cu tot cu trimitere către site-ul de unde aceasta poate să fie comandată. M-am gândit că te-ar ajuta. Momentan este cartea „Dacă citești asta înseamnă că am murit” de Andrew Nicoll. 

Și uite și niște reduceri la cărți, proaspăt scoase din cuptor, care s-ar putea să te intereseze:

You may also like

3 comments

dumitruichim octombrie 24, 2014 - 23:18

mulțumesc!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky octombrie 24, 2014 - 23:28

Cu mare plăcere :).

Reply
A fost odată ca niciodată - o carte care merită citită noiembrie 27, 2014 - 19:57

[…] povesteam în articolul de aici că am primit cărțile de la Editura ALL, din colecția Strada Ficțiunii. Prima carte pe care am […]

Reply

Leave a Comment