Home Personal Cum a fost la Nomasvello

Cum a fost la Nomasvello

by Daniela Bojincă
nomasvello

Sinceră să fiu, am acceptat destul de greu să le cal pragul celor de la Nomasvello România. Să zicem că atunci când e vorba de tratamente pentru piele, pentru că am o piele tare sensibilă, sunt destul de reticentă. Nu accept orice și nici oricum. Trebuie să fiu convinsă că ceea ce urmez să fac e bine și nu-mi dăunează. Așa că m-am apucat pe cercetat, să văd ce înseamnă cu adevărat epilarea definitivă, tratamentele de rejuvenare facială, tratamentele de tonifiere și fermitate și curățarea facială Pro Skin.

nomasvello

Și după ce am citit despre toate cele, mi-am dat seama că singura care mi s-ar potrivi ar fi rejuvenarea facială și epilarea definitivă de la Nomasvello. Pentru tratamentele de tonifiere și fermitate sunt prea tânără. Iar pentru curățarea facială Pro Skin, fiind cardiacă, nu mă încadrez (se folosește o brățară galvanică). Așa că, dintre rejuvenare facială și epilare definitivă am ales rejuvenare facială. Mi s-a părut mai accesibilă și mai „ușoară”.

Ce este aceea o rejuvenare facială?

O rejuvenare facială este, în principal, un tratament pentru acnee, riduri și pete. Prin rejuvenare facială se împrospătează aspectele pielii căci, cu ajutorul luminii intens pulsate (IPL), se estompează ridurile acneea și petele.

Personal, n-am nici riduri și nici acnee. dar am câteva pete de la soare pe față. Și mi-am zis să încerc, cu două ședințe, să vedem dacă are sau nu are vreun efect. Și, după cele două ședințe, am observat că unele dintre petele mai puțin pronunțate, au dispărut, iar altora le-a rămas doar conturul. Drept dovadă, are un efect vizibil încă din primele ședințe, din totalul recomandat de 8-12 sesiuni consecutive (la 21 de zile distanță una de alta).

Care este procesul pentru o rejuvenare facială?

M-am gândit, când m-am apucat să scriu despre asta, să vă spun și care este procesul pentru o rejuvenare facială. Adică ce se întâmplă mai exact, pentru că asta m-a interesat și pe mine când am căutat să mă documentez despre aceste tipuri de tratamente.

Te așezi pe masă și doamna o să îți curățe tenul cu niște dischete, în caz că ai machiaj sau pur și simplu praf de afară. Apoi, îți acoperă ochii cu niște dischete și îți pune niște ochelari, ca să te afecteze cât mai puțin lumina intens pulsată și îți acoperă cu un creion alb, care să respingă lumina, toate alunițele de pe față. După aceea, îți dă cu niște gel rece pe față (care pe mine mă relaxa și chiar îmi plăcea) și începe să pulseze în zona respectivă lumina, cu ajutorul aparatului. Toată treaba asta se face de două ori pe față, la fiecare ședință în parte: frunte, nas, obraji, bărbie, buza superioară. După ce s-a terminat procesul ăsta, se aplică o cremă hidratantă pe față și se evită expunerea la soare.

nomasvello

Doare?

Asta a fost prima mea întrebare, în momentul când am intrat pe ușa celor de la Nomasvello. Dacă doare, iar apoi care este procesul? Practic, de asta am ales o rejuvenare facială și nu o epilare definitivă. Știam că la epilare doare, pentru că îți carbonizează firul de păr de la rădăcină și e destul de dureros. Dar nu doare nimic. Uneori, unde mai e câte un fir de păr din acela foarte subțire, puf, pișcă, să zicem. Dar nu se simte cine știe ce. Gâdilă. Dar durerea este exclusă.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la cei de la Nomasvello?

De obicei, când intri într-un salon, încearcă să te facă să alegi cât mai multe tratamente, fie că ai sau nu nevoie, doar ca să mai facă ei niște bani. Te ia cu texte din alea că cel mai bine e să faci aia și aia, atâtea și atâtea ședințe că bla bla bla, o să vezi tu ce bine o să fie după și așa mai departe.

Când am ajuns la centrul Nomasvello din Unirii, doamna respectivă mi-a spus că n-am nevoie de tratamente faciale și nici nu ar trebui să-mi obișnuiesc tenul de pe acum cu astfel de tratamente, căci am un ten tânăr, ferm și frumos. Nu mi-a spus: „Aaaa, dar știi, că ai petele astea și nu se duc ele doar cu două ședințe, trebuie să le faci pe toate 8-12 și apoi să continuăm cu tratamente de întreținere și așa mai departe”. Ba din contră, mi-a recomandat niște metode naturiste pentru o curățare facială eficientă. Pe blogul Nomasvello au o grămadă de astfel de metode, tratamente și sfaturi utile interesante.

Apoi, mi-a plăcut și cum era aranjat salonul. Era primitor și cald, în culori verzi și cu alb. Atmosfera era plăcută și relaxantă, ca să zic așa. Însă doamna care îmi spunea fiecare pas pe care urma să-l facă și îmi explica de ce face așa și nu altfel, m-a cucerit. Mi-a fost tare drag de dânsa. Așa ar trebui să se întâmple peste tot. Oamenii să fie primitori, că doar e în interesul lor și să îți explice tot ceea ce fac.

You may also like

8 comments

Aniela Deby mai 5, 2016 - 16:55

Felicitări! Uitându-mă la tine văd o femeie frumoasă pe zi ce trece. Și cu tratament și fără tratament tot mai frumoasă te faci. Referitor la Nomasvello, am auzit o mulțime de lucruri frumoase despre ei și asta mă bucură. Nu se știe niciodată când le voi călca și eu pragul doar ca să mă conving. O zi frumoasă să ai, Pișcoțel!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky mai 5, 2016 - 19:17

Mulțumesc frumos, Aniela, pentru cuvintele tale!
Referitor la Nomasvello, am auzit și eu o mulțime de lucruri frumoase. Așa am decis să mă duc la ei să văd ce și cum, că eram sceptică și îmi era frică. Când le vei călca pragul, sunt sigură că o să fii mulțumită.

Reply
Greta mai 5, 2016 - 17:22

Foarte bine scris, Daniela, ca de obicei. Informaţia redată clar, păreri personale frumos şi elegant expuse. Felicitări din nou!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky mai 5, 2016 - 19:19

Mulțumesc tare mult! Mă bucur dacă ți-a plăcut și dacă ți s-a părut în vreun fel folositor 🙂

Reply
Loredana mai 6, 2016 - 01:36

In sfarsit cineva ne povesteste ceva mai mult din experientele astea. Nu stiu de ce, dar eu pe unde am intrebat despre tratamente si epilari am avut senzatia ca mi se baga pe gat niste scheme si proceduri doar ca sa isi vanda marfa sau tratamentele. Zici ca sunt mai prietenosi?

Reply
Daniela Bojincă - Pishky mai 6, 2016 - 09:59

Mie așa mi s-au părut. Mult mai prietenoși, fără să încerce să-ți bage pe gât produsele și sau tratamentele lor. În plus, foarte dornici să-ți împărtășească cât mai multe șmecherii despre cum să n-ai nevoie de tratamente costisitoare decât în cazuri cu adevărat necesare. Mie asta mi-a plăcut cel mai mult.

Reply
Laura octombrie 19, 2019 - 22:05

Buna, ce anume probleme ai cu inima de nu poti face curatarea proskin?

Reply
Daniela Bojincă noiembrie 14, 2019 - 15:35

Bună! Am fost operată pe cord deschis și mi-a fost reconstruit unul dintre pereții inimii.

Reply

Leave a Comment