Home Bucătărie Pe 4 decembrie ne vedem la Food Bloggers?

Pe 4 decembrie ne vedem la Food Bloggers?

by Daniela Bojincă
food bloggers

food bloggers

Pe 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel, în București, are loc Food Bloggers Conference 2015. Adică, pe scurt, e evenimentul ăla de la care pleci cu vreo câteva kilograme în plus.

Anul acesta, la Food Bloggers am, calitatea de ambasador, ceea ce înseamnă că mai pot lua pe cineva cu mine. Și am dreptul să mănânc mai mult Și o să fiu prezentă și la ediția viitoare, că de ce nu? Trebuie să hrănim pișcotul.

Personal, eu abia aștept ediția asta. Nu de alta, dar cică o să fie și dulciuri. Iar cum dulciurile sunt moartea mea, ei bine… știți voi. În plus, o să fie fun să degustăm tot felul de bunătăți și să ne încântăm papilele gustative. Însă, ceea ce o să fie și mai fun, pentru mine, o să fie fețele șocate ale celor din jurul meu, la cât mănânc.

Chinezu spre exemplu, de fiecare dată când mă vede, e șocat de cât mănânc pentru că, tot timpul, el cică mă vede numai mâncând. Și recunosc, chiar așa e. Eu mănânc într-una. Acum mănânc o ciocolată, după iau o brioșă, apoi un o prăjitură, apoi ceva mâncare gătită și tot așa. Eu tot timpul mănânc câte ceva. Ideea e că, atunci când mănânc stau foarte mult. Eu nu mănânc ceva în două minute și gata. Nu, eu stau și mă bucur de savoarea ei și pot mânca o prăjiturică și într-o jumătate de oră.

Totuși, lumea se miră cum poate intra atâta mâncare într-o făptură atât de mică. Și, cum de niciodată nu sunt și eu sătulă de simt nevoie într-una să bag mâncare-n mine. Mă rog.Nu mănânc prea multe chestii. Stau mult să le savurez și poate de aia pare așa. Oricum, nu pot să neg că nu mănânc aproape încontinuu.

Acum, eu aștept în special Food Bloggers Conference 2015 ca să mă întâlnesc cu cât mai mulți bloggeri de food și ca să descopăr cât mai multe rețete și preparate. Bucătăria e un loc fascinant și e fain să știi să o folosești și să te joci prin ea. Fiind prima mea participare la Food Bloggers, la asta mă aștept: să cunosc cât mai mulți bloggeri de food de la care să aflu o grămadă de chestii interesante, sfaturi și trucuri.

Apoi, abia aștept să mă pun pe treabă și să gătesc cât mai multe dintre rețetele pe care le-am aflat de la Food Bloggers, în bucătăria pe care taică-miu încă nu mi-a montat-o. Asta așa, ca să mă plâng și aici că n-am bucătărie.

Așadar, cu cine mă văd la Food Bloggers?

You may also like

Leave a Comment