Home Personal Hainele adulților sunt monotone

Hainele adulților sunt monotone

by Daniela Bojincă
hainele

Am aterizat pe site-ul celor de la Noriel, în categoria cu salopete pentru bebeluși. Și atât de tare mi-ar plăcea să se facă astfel de haine și pentru adulți, așa, colorate, cu animăluțe și chestii de genul. Hăinuțe care să dea senzația de viu. Și hainele ajută la starea de bine pe care o emani în jurul tău.

hainele

Mi-ar plăcea să mai fiu copil, ca să mă îmbrace și pe mine maică-mea în haine din astea super colorate și să iasă cu mine pe stradă așa. Parcă atunci când eram eu mică și m-am văzut prin poze, nu aveam haine așa de colorate. Erau tot monotone. Dacă nu, mama, scuze.

Sinceră să fiu, nu știu de ce, adulții, când cresc și se fac ei mari, pe picioarele lor, încep să de vină așa de serioși și de monotoni, prinși în treburile și greutățile de zi cu zi. Cred că lumea ar fi mai interesantă și mai frumoasă dacă și oamenii mari ar mai fi copilăroși și jucăuși. Așa, ca mine.

Multă lume îmi spune că, pentru vârsta mea, sunt suficient de matură. Doar că eu mă văd încă ca pe un copil, plin de energie și foarte jucăuș, care ar face orice să nu se maturizeze prea tare și să rămână în lumea lui roz bombon cu picățele. 

Râdea maică-mea odată de mine că mi-am luat pe mine un tricou un buline M&M`s. Și-mi zicea ea că am deja 21 de ani și că ar cam fi cazul să mă maturizez și să mai schimb și eu hainele. Doar că tricourile astea animate și pline de culoare îmi dau așa o stare de bine și o veselie pe care mulți oameni o au doar când bea puțin mai mult.

Ador hainele colorate, cu maimuțoaie. Mă fac să mă simt în largul meu, plină de viață și cu mult chef să fac tot felul de lucruri și să nu mă plictisesc ca o tristă în casă.

You may also like

8 comments

Gabriela iulie 14, 2016 - 05:15

Nu cred că hainele ar trebui sa definească un om. Hainele colorate pot fi un stil. Asta nu inseamna ca nu poti sa iei decizii adulte pentru ca ai haine colorate. Eu de exemplu tot colorat ma îmbracam in liceu si chiar si acum mai port stilul.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iulie 16, 2016 - 03:29

Eeexact! Sunt de aceeași părere. Indiferent de stilul meu copilăresc, eu sunt foarte matură :))

Reply
Loredana iulie 14, 2016 - 09:03

Se pare ca artistii de pe vremea nostra nu erau lasati sa se manifesteze. Se pare ca nici acum. In curand vom trece iar la uniforme.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iulie 16, 2016 - 03:30

Dacă-s colorate, îmi plac și uniformele. :))

Reply
Emil Calinescu iulie 14, 2016 - 16:03

Cine ti-a zis ca esti matura?!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iulie 16, 2016 - 03:28

Multă lume m-a mințit 🙁

Reply
simona iulie 14, 2016 - 18:58

intrebarea mea este daca acest articol ar merita sa aiba un (P) in titlu ca sa ne dam seama din start ca vrei sa faci reclama la Noriel sau pur si simplu i-ai mentionat ca ti-a placut extraordinar de ei. Nu de alta, dar eu sincer m-am saturat de articole care par cu povesti dragute, dar sunt reclame ascunse. Just so I know 🙂 No hard feelings.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iulie 16, 2016 - 03:28

Sau poate că sunt persoane care chiar scriu articole adevărate, indiferent de menirea lor. Eu nu sunt pro reclamelor ălora, ia de la ăștia că-s așa. Fiecare articol trebuie să aibă în spate o poveste, dacă chiar crezi în produsul cuiva.

Reply

Leave a Comment