Marius Matache, doctor în chimie, blogger și folkist, pleacă în turneu prin țară

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
marius matache

Marius Matache, așa cum spune și titlul, este doctor în chimie, cercetător în chimia mediului, blogger, cântător de folk și redactor la diferite reviste cu și despre folk. Și s-a hotărât să plece în turneu prin țară, un turneu pe care l-a intitulat Hoinar prin Piața Matache. Așa că dacă vrei și tu să fii Hoinar prin Piața Matache, ești invitat să te duci la concert, că-i și cu intrare liberă. Și doar așa poți să obții brevetul de hoinar prin piața lui. Altfel, nu văd cum s-ar putea întâmpla asta, dacă nu în cadrul evenimentului.

Deci, dacă ești dintr-unul dintre cele 11 orașe de pe afiș, zic să nu mai stai pe gânduri și să-ți planifici deja timpul din ziua aia pentru concert. Sunt convinsă că meriți și tu să te relaxezi pe note de folk. Adică cu muzică bună.

afis turneu

Dacă nu ești, îmi pare sincer rău de tine. Totuși, poate faci un efort și ajungi. Eu una am două orașe în care l-aș putea asculta și vedea: Craiova (că-i aproape de mine) și București.

Sinceră să fiu, eu sunt tare curioasă de vocea lui Marius Matache. Nu l-am auzit niciodată cântând. Și nici nu am auzit vreodată cântând un doctor în chimie, blogger și folkist. Ar fi o experiență nouă pentru mine căci, omul ăsta, pe bune de nu e 3 in 1.  În plus, la un concert susținut de un blogger, or să fie prezenți și mulți alți bloggeri pe care tare mult m-aș bucura să-i revăd. Fiecare eveniment de genul este o nouă oportunitate de a socializa și a ne descoperi pasiuni comune, cum ar fi folkul.

Mă aștept ca muzica lui să sune într-adevăr bine. Și, cred că sună bine dacă a avut curajul să plece într-un turneu prin țară. Cu siguranță Marius Matache trebuie să cânte bine. Și dacă așa este, înseamnă că folkul se înțelege bine cu chimia. Și cu bloggingul. Dar, ce mă încântă pe mine cel mai și cel mai mult, este faptul că indiferent de cariera pe care și-a ales-o, de meserie, își urmează două pasiuni: bloggeritul și folkul. Iar pentru un astfel de om, precum Marius Matache, nu poți decât să te ridici în picioare, să-l aplauzi și să-l iei drept model de urmat. Cu siguranță ai ce învăța de la el.

Ce zici, te-am convins să vrei să-l asculți și să-l cunoști pe Marius Matache, omul, chimistul, bloggerul și folkistul? Sper că da!

You may also like

4 comments

Loredana februarie 27, 2015 - 09:46

Il stiu pe Make, am si fost la doua dintre concertele lui, canta fain si face atmosfera. Merita vazut, ascultat si apreciat.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 27, 2015 - 10:49

Super! Chiar sunt curioasă și m-aș bucura tare mult să ajung să-l ascult și, de ce nu, să-l și cunosc :).

Reply
sergiuem februarie 27, 2015 - 11:08

Pai te asteptam la Craiova, sa-l ascultam impreuna 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 27, 2015 - 11:21

Da, sper să ajung 😀

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More