Home Personal Moment nu e bun doar pentru moment

Moment nu e bun doar pentru moment

by Daniela Bojincă
moment

Eu și tata ne sunăm unul pe altul și dacă suntem la o singură ușă distanță. Sau cel puțin el face asta.

„- Alo, Dana, hai până la mine la calculator să-mi arăți ceva!”
„- Alo, Dana, du-te și caută și mie cheile prin casă!”
„- Alo, Dana, du-te și cumpără-mi și mie un lipici!”

De cele mai multe ori, îmi mișc fizicul și mă duc. Dar există și momente din alea în care îi spun „Da, imediat!” și uit de mine până când mă sună iar, ori până când vine el la mine. Știți voi, procesul de îmbătrânire se aplică și în cazul meu.

În fine. Mă trimite taică-miu odată să-i cumpăr lipici. Adică sună după mine, ca să mă trimită. Îmi zice așa:

„- Alo, Dana, du-te și cumpără-mi și mie un lipici Super Glue!”

Și m-am dus. Am ajuns la magazin și am rugat-o pe tipă să-mi dea un lipici.

„- Bună ziua, vreau și eu un lipici!
– Sigur că da, de care? Avem, Moment Universal, Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie și Faianța, Moment Glet, Moment Parquet și Moment Super Glue!
– Ăăă, mortar cred că nu, adeziv pentru gresie și faianță nici atât, glet nu, parchet nu. Hmm, parcă zicea ceva de Super Glue.
– Da, depinde ce vreți să lipiți. Să știți că Moment Super Glue e diferit de Super Glue lipiciul.
– Stați așa, îl sun!”

„- Alo, tata, n-au Super Glue, dar au Moment. Cică-i bun și ăsta, dar de care să-ți iau că au pentru parchet, ceva cu mortar, cu gresie, cu faianță?!
– Îmi trebuie să lipesc PLASTIC! PLASTIC!!!! Și ți-am zis să fie Super Glue!
(doamna, auzindu-l, zice) – Moment Super Glue e bun pentru plastic!
-Auziși? Îți iau un MOMENT Super Glue – tot aia e!”

Și l-am luat, sperând că o să fie bun și nu am să primesc reproșuri că a dat banii degeaba pe el și bla bla bla. Ulterior, nu mi-a zis nimic, dar m-am prins singură de cât de mulțumit fusese el de Moment.

Mergând spre Horezu într-o seară, să ducem bunicii, o tanti dă cu bățul după un câine, câinele ne iese în față brusc și poooc, spoiler-ul și grilajul ăla de-i scut la radiator s-au spart. Acum, cum să mai mergi la Horezu cu ele așa? Păi te-ntorci frumos acasă și da-i să-l schimbi cu altul, nefolosit de când lumea și pământul, prăfuit, când, bunicul, zice:

„- Na, na, na, na, nu-l pui pe ăla, că-i murdar!
– Și de unde să iau măi tataie, la ora 21:00, sâmbăta, spoiler și grilaj? E temporar ăsta, să ajungem la Horezu și să ne întoarcem. Până luni!
– Nu știu, dar pe ăla nu-l pui!”

Mai poți să mai zici ceva? Nu mai poți! Așa că m-am dus iar la magazin să iau lipici.

„ – Bună ziua, un Moment, vă rog!
– Da, sigur, aștept!
– Nu, un lipici Moment.
– Mortar, faianță, gresie, parchet?
– Plastic. Pentru plastic. :D”

Mă întorc cu el acasă și se pune tata pe lipit spoiler și grilaj. Rezultatul, după jumătatea de oră? Dacă nu știai că-i spart și nu te uitai atent, ziceai că-i ca nou. Am mers așa cu el iar, peste câteva zile, tata l-a testat să vadă dacă într-adevăr ține. Și ține. Adică, lipiciul ăsta PE CARE EU L-AM LUAT, se pare că-i chiar bun (simțeam nevoia să spun asta). Spoiler-ul și grilajul ăla sunt tot acolo. De obicei eu am noroc când cumpăr chestii.

Acum, dacă tot am vorbit despre Moment și poate te-am convins și pe tine să-l folosiți, ar trebui să-ți spun că dacă vei cumpăra produse Moment în valoare de vreo 50 de lei până pe 15 septembrie, poți înscrie bonul pe www.lipesteorice.ro și poți câștiga astfel unul dintre cele 6.300 de prânzuri la McDonald’s, 500 de lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro. Parcă nu sună rău, nu? Și, în plus, nu se știe niciodată când ai ceva de lipit prin casă, ori pe afară. Îți zic eu, mai bine să ai unul la îndemână, decât să-ți trimiți copilul în fugă să-ți cumpere (și asta simțeam că trebuie să o dau jos de pe suflet).

moment

You may also like

Leave a Comment