Home Personal Ce să iei unui copil de Moș Crăciun?

Ce să iei unui copil de Moș Crăciun?

by Daniela Bojincă
mos craciun

mos craciun

Vine Crăciunul. Vine cu pași repezi și, ca orice om de pe planeta asta care sărbătorește Crăciunul (în afară de musulmani și de evrei, cred), trebuie să iau și eu cadouri de Crăciun unor copii ai apropiaților. Eventual, niște jucării de Crăciun. Am găsit la Noriel, nu-i bai asta. Baiul e că sunt PREA multe și nu am eu habar ce să aleg. Vorba lui tata: ce bine era când erai tu mică că erau mai puțin și nu trebuia să ne chinuim prea mult să alegem pentru că nu aveam o gamă atât de diversificată.

Eu sunt balanță și, balanță fiind, nu reușesc să mă echilibrez singură. Eu doar îi echilibrez pe alții. Când vine vorba de mine, sau de anumite decizii care mă implică în mod direct (cum ar fi alegerea unor jucării de Crăciun), sunt o indecisă cu acte în regulă! Prefer să fac orice altceva, numai să iau o decizie nu. Orice altceva. Chiar și o compunere în rusă, fără să știu rusa. O învăț, numai să nu fiu nevoită să iau decizii (hei, tocmai am luat una: o să învăț rusa – sunt pe drumul cel bun).

Ok, fiind serioasă acum vă spun sincer: chiar nu sunt cea mai bună în luatul deciziilor și prefer să o facă alții în locul meu, atunci când eu nu știu cu exactitate ce vreau. Când știu că vreau un anumit lucru, este o cu totul altă poveste. Dar atunci când nu știu, ei bine atunci am nevoie de un gânditor personal care să-și folosească creierul în locul meu. Așa funcționează la mine.

Drept urmare vă sugerez să mă ajutați și să-mi indicați variante de jocuri de Crăciun pentru copii. Să fie jucării de pluș? Să fie jocuri educative? Să fie jocuri interactive? Să fie jocuri creative? Habar n-am. Sau să fie toate la un loc. Sau poate nu. La mine-i simplu, eu mă bucur pentru orice, când primesc de la alții. Când e vorba să-mi iau eu mie ceva, air dau în bâlbâieli grav de tot. Mă panichez. Poate de aia nici nu-mi cumpăr mai nimic, de cele mai multe ori.

Orice sfat, să știți e bine primit. Orice idee și orice ajutor. Am să vă răsplătesc, promit! Vă dau ciocolată. Virtuală, că n-am totuși pentru toți. Fac orice pentru un ajutor cât de mic, care să mă scoată din impasul ăsta. E complicat săfii indecis și să nu știi ce să alegi. Așa, dacă suntem mai mulți, cu siguranță o să luăm decizia corectă. Sau nu neapărat corectă, că nu-i nimic corect sau greșit, ci pe aia cât mai faină și mai bună din punct de vedere al cumpărării unui cadou.

Contez pe voi!

You may also like

4 comments

RaduThor decembrie 26, 2015 - 12:42

🙂 Dacă e băiat, o sabie, două cuţite şi un pistol.
Dacă e fată o bucătărie utilată! :))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 26, 2015 - 16:37

Bucătărie utilată? Văleu, măiculiță! Ceva mai ieftin n-ai? :)))

Reply
denissemeda decembrie 26, 2015 - 13:39

Jocuri educative,ar fi o idee!Puiul meu a primit un puzzle(atentie la nr de cartonase),un joc Frozen si domino (de care este super incantata).
Sper sa-ti fie de ajutor!?

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 26, 2015 - 16:53

Da, cred că jocurile educative ar fi cea mai bună variantă 😀

Reply

Leave a Comment